Acne behandeling Almere

Vrijwel iedereen krijgt in de pubertijd te maken met acne. Bij de een blijft het bij een paar puistjes, maar bij de ander kan het zelfs om een huidaandoening gaan wat vervelende gevolgen kan hebben. Om uw huid te verbeteren is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit kan onder andere met een acne behandeling in Almere! De beautyspecialisten van Lifestyle Salon & Spa zijn namelijk gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen. Maar wat is acne eigenlijk? En wat houdt een acne behandeling in Almere in?

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening waarbij de talgklieren zijn ontstoken. Deze ontsteking is te herkennen aan puistjes, pukkels en mee-eters. Acne komt voornamelijk op het gezicht voor, maar ook andere delen van het lichaam zoals de rug, borst of armen kunnen gevoelig zijn voor acne. Maar hoe ontstaat deze ontsteking precies? Dat vertellen we u graag! De huid produceert van zichzelf talg. Wanneer dit overmatig wordt geproduceerd, ontsteken de talgklieren. Hierdoor raken de poriën verstopt. Deze poriën zetten steeds verder uit en scheuren uiteindelijk open. Hierdoor ontstaan puistjes, pukkeltjes of mee-eters, welke vervolgens voor ontstekingen zorgen.

Hoe ziet een acne behandeling in Almere eruit?

Tijdens onze gezichtsbehandelingen maken wij enkel gebruik van producten gebaseerd op bloemen en planten. Geheel volgens de holistische visie worden in onze acne behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consulatie volgt een milde exfoliatie waarbij onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd. Tevens krijgt u persoonlijke lifestyle en voedingsadviezen voor een optimaal resultaat. U kunt een acne behandeling uiteraard ook uitbreiden met een andere gezichtsbehandeling. Kijk hier voor alle mogelijkheden!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over onze acne behandeling? Neem dan contact op! U kunt ook direct online een afspraak maken. Wij kijken ernaar uit om uw huid weer te laten stralen.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken