Kapsalon Almere

Bent u opzoek naar een kapsalon in Almere? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres. Naast kapper zijn wij ook een schoonheidssalon en dat allemaal in onze salon in Almere! Onze stylisten staan voor u klaar en leggen u graag in de watten om heerlijk tot rust te komen.

Kapper Almere

Bij onze kapsalon in Almere kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, alleen bijgeknipt worden of een nieuw kleurtje, u bent verzekerd van een optimaal resultaat en uitmuntende persoonlijke service! Ook kunt u bij ons terecht voor uw haar en make-up op uw bruiloft en voor haaropvulling en/of haarverdikking door middel van extensions. Uiteraard zijn de mannen ook welkom in onze salon in Almere bij onze speciale Barber en Men Service!

Schoonheidssalon Almere

Bij onze schoonheidssalon in Almere kunt u terecht voor elke beauty behandeling voor het gezicht en het hele lichaam. Alle behandelingen zijn op holistische wijze waardoor u heerlijk tot rust komt in een relaxte omgeving. Daarnaast kunt u ook in onze spa optimaal ontspannen. U vindt in onze Spa & Beauty salon in Almere diverse services: gezichtsbehandelingen, verschillende massages, hamam, manicure, pedicure, waxen of duo behandelingen. Bekijk hier het overzicht en laat u adviseren door onze specialisten welke behandelingen bij uw gezicht en/of lichaam passen!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Boek nu online uw afspraak en kies uw eigen stylist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Contact Afspraak maken