Hairstyling & Haircare bij Aveda Hairsalon Almere

Kom langs bij Aveda Hairsalon Almere en ontdek de luxe en relaxte omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Onze stylisten werken op verschillende niveaus. Wij hebben Stylisten en Top Stylisten in huis, daarom variëren de behandelprijzen in samenhang met training, ervaring en creativiteit.

Persoonlijke service

Welk niveau u ook kiest, u bent er van verzekerd er optimaal uit te zien door de goede persoonlijke service. Door trainingen zowel lokaal als internationaal blijven we continue op de hoogte van de laatste technieken en trends. Iedere behandeling begint met een persoonlijk consult en een prijsopgave onder het genot van een kopje Aveda Comforting thee of Fairtrade koffie. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bekijken samen met u welke behandeling uw huid en haar de meeste weldaad en verzorging zal geven. We laten ons graag inspireren door uw persoonlijkheid en uitstraling en vertalen uw stijl naar het huidige modebeeld.

Inbegrepen services zijn: stoel- en handmassage, shampoo & conditioner, Hot Towel, en een Make-Up Touch Up.

Hair Color Treatments

Aveda Hairsalon Almere is expert in professionele haarkleuring. Onze brede kennis en jarenlange ervaring staan garant voor vakkundig advies met uiterste zorg voor uw haar, en daarom zullen wij dan ook alleen de wensen honoreren die de gezondheid van uw haar ten goede komen. Met de Aveda Full Spectrum haarkleuring is het mogelijk om bijna elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen. Tijdens uw haarkleuring kunt u ook gebruik maken van onze Manicure, Voetreflex of Beauty behandelingen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over Aveda Hairsalon Almere en onze werkzaamheden, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! U kunt mailen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag bij Aveda Hairsalon Almere!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!