Aveda Lifestyle Salon & Spa
Telefoon : 036 – 533 0433

Natuurlijk mooi voor je bruiloft!

Bruidskapsels

6 MAANDEN VOOR DE BRUILOFT

Lichaambruidkapsel
Als je een gezond voedingspatroon combineert met voldoende beweging dan zie je er straks het beste uit, dat is veel beter dan een crash- of hongerdieet.

Gezicht
Maak samen met onze schoonheidsspecialist een beautyplan. Bepaal samen op welke manier jouw huid nog kan verbeteren, bespreek samen hoeveel en welke behandelingen daarvoor nodig zijn. Afhankelijk van de conditie begin je daarmee tussen de 3-6 maanden voor jouw trouwdag. Een combinatie van bijvoorbeeld een botanical skin resurfacing en een plant peel geven zeer mooie resultaten. Dit is het natuurlijke alternatief voor chemische peeling of fruitzuurbehandelingen.

Haar en Make-up
Bespreek met een Topstylist wat de wensen zijn voor haar en make-up, vertel haar hoe de jurk eruit ziet en eventueel de invulling van jullie dag zelf. Wil je de styling op de locatie of in de salon? Vergeet de familie, getuigen en bruidsmeisjes niet.

1 MAAND VOOR DE BRUILOFT

Lichaam
Start met Firming/Anti Cellulite pakkingen. Deze maken de huid enkele centimeters strakker en steviger op zowel de armen, benen, billen en/of buik.

Gezicht
De laatste huid verbeterende gezichtsbehandeling vindt uiterlijk een maand van te voren plaats. Ter voorkoming van mogelijke irritatie of reactie van de huid.

Haar en Make-up

Wij adviseren voorafgaand aan de bruiloft altijd een proefsessie om te bepalen en te proberen wat het mooiste staat bij de trouwjurk en op de foto’s.

IN DE WEEK VOOR DE BRUILOFT

Lichaam

Mooie gladde benen, haarloze oksels, een strakke bikinilijn of brazilian. Het harsen (waxen) van je lichaam plan je minimaal 3 dagen van te voren. Lycon wax is op natuurlijke basis en de crème de la crème onder de waxen. Nu is ook de tijd voor je manicure en pedicure, wacht hier niet mee tot de trouwdag zelf. 

Gezicht

De laatste gezichtsbehandeling voor de bruiloft met als focus een lichte reiniging, oneffenheden verwijderen en een pure ontspanning voor de huid en jezelf.bruidskapsels

Haar en Make-up

Nog even de wenkbrauwen laten epileren, eventueel aanschaffen van wat make-up, denk aan de lipstick en een poeder voor een laatste Touch-up op de dag zelf. 

1 DAG VOOR DE BRUILOFT

Onderga een heerlijke Hamam de Luxe behandeling, een Total body scrub en een full body zeep massage. Je voelt je als herboren en gaat geheel ontspannen slapen voor de grote dag.

OP DE DAG VAN DE BRUILOFT

Wij komen op de locatie of je komt in onze salon eventueel met moeder, schoonmoeder, en beste vriendin. Wij verzorgen je haar en make up en je krijgt een relaxerende stoel- en handmassage. Jij bent vandaag het stralende middelpunt.

Natuurlijk is de bruidegom bij ons ook op het juiste adres informeer naar de mogelijkheden en wij maken ook voor de man een beautyplanning op maat!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze hairsalon, over de mogelijkheden op het gebied van bruidskapsels, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon!