Natuurlijk mooi voor uw bruiloft!

Bruidskapsels

6 MAANDEN VOOR DE BRUILOFT

Lichaambruidkapsel
Als u een gezond voedingspatroon combineert met voldoende beweging dan schittert u straks op de mooiste dag van uw leven. Dit is veel beter en gezonder dan een crash- of hongerdieet.

Gezicht
Maak samen met onze schoonheidsspecialist een beautyplan voor uw bruiloft. Bepaal samen met ons op welke manier uw huid nog kan verbeteren. Wij bespreken vervolgens samen af hoeveel en welke behandelingen daarvoor nodig zijn. Afhankelijk van uw huid begint u met deze behandelingen tussen de 3 en 6 maanden voor uw trouwdag. Een combinatie van bijvoorbeeld een botanical skin resurfacing en een plant peel geven zeer mooie resultaten. Dit is het natuurlijke alternatief voor chemische peeling of fruitzuurbehandelingen.

Haar en bruidsmake-up
Bespreek met een van onze topstylisten wat uw wensen zijn voor uw perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up. Of u nu krullen, stijl haar, lang of kort haar heeft, samen kijken wij wat het beste bij uw wensen past. Is uw perfecte trouwkapsel opgestoken of half opgestoken, of bent u van plan om een sluier te dragen? Onze stylistes zorgen altijd voor het mooiste resultaat. Vertel eventueel hoe de jurk eruit ziet en wat de invulling van uw trouwdag is. U heeft vervolgens de mogelijkheid om de styling in de salon of op de locatie te laten doen. Ook kunt u bij ons terecht voor de familie, getuigen en bruidsmeisjes! Wij kunnen iedereen voorzien van het perfecte bruidskapsel en de visagie.

1 MAAND VOOR DE BRUILOFT

Lichaam
Start met Firming/Anti Cellulite pakkingen. Deze maken de huid enkele centimeters strakker en steviger op zowel de armen, benen, billen en/of buik. Dit voor het perfecte resultaat op uw trouwdag!

Gezicht
De laatste huid verbeterende gezichtsbehandeling vindt uiterlijk een maand van te voren plaats. Ter voorkoming van mogelijke irritatie of reactie van de huid.

Haar en visagie bruiloft
Wij adviseren voorafgaand aan de bruiloft een proefsessie om te bepalen of u tevreden bent met het resultaat en te kijken wat het mooiste staat bij de trouwjurk en op de foto’s.

IN DE WEEK VOOR DE BRUILOFT

Lichaam
Mooie gladde benen, haarloze oksels, een strakke bikinilijn of brazilian. Het harsen (waxen) van uw lichaam plant u minimaal 3 dagen van te voren. Lycon wax is op natuurlijke basis en de crème de la crème onder de waxen. Nu is ook de tijd voor de manicure en pedicure, wacht hier niet mee tot de trouwdag zelf!

Gezicht
De laatste gezichtsbehandeling voor de bruiloft met als focus een lichte reiniging, oneffenheden verwijderen en een pure ontspanning voor de huid en uzelf.bruidskapsels

Haar en Make-up
Nog even de wenkbrauwen laten epileren, eventueel aanschaffen van wat make-up, denk aan de lipstick en een poeder voor een laatste Touch-up op de dag zelf. 

1 DAG VOOR DE BRUILOFT

Onderga een heerlijke Hamam de Luxe behandeling, een Total body scrub en een full body zeep massage. Zo voelt u zich als herboren en gaat u geheel ontspannen slapen voor de grote dag.

OP DE DAG VAN DE BRUILOFT

Wij komen op de locatie of u komt in onze salon eventueel met moeder, schoonmoeder, en beste vriendin. Wij verzorgen uw haar en make up en u krijgt een relaxte stoel- en handmassage. U bent vandaag het stralende middelpunt!

Natuurlijk is de bruidegom bij ons ook op het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en wij maken ook voor de man een beautyplanning op maat!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze hairsalon, over de mogelijkheden op het gebied van bruidskapsels, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon!