Aveda Lifestyle Salon & Spa genomineerd voor Coiffure Award 2017

12 april 2017

Poster Coiffure Award 2017Met grote trots kunnen wij u melden dat Aveda Lifestyle Salon & Spa is genomineerd voor de Coiffure Award 2017. De Coiffure Award is de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. De wedstrijd wordt door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd in hun vakgebied.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing van de Coiffure Award 2017. Vervolgens vindt de gala-uitreiking zondag 7 mei plaats in Studio 21 in Hilversum. De uitreiking zal gepresenteerd worden door Sophie Hilbrand. Tijdens het gala vinden er optredens plaats van onder andere Hans Klok en Waylon.

De wedstrijd

Haarstylisten uit heel Nederland zijn gevraagd om een professionele fotoserie van maximaal 4 foto’s in te sturen, waarbij het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Uiteindelijk was er een stormloop van 2000 creatieve inzendingen, met shoots die geschikt waren voor de meest toonaangevende internationale fashionmagazines.

Namens Aveda Lifestyle Salon & Spa hebben de stylisten Kaylee van Hout en Yasmine van der Meulen hun prachtige en creatieve coupes ingestuurd. Kaylee heeft hiermee een plaats weten te verkrijgen bij de “laatste 15” en Yasmine bij de laatste “10 beste van Nederland“. Yasmine zal hierdoor op het podium mogen verschijnen op de gala-avond en hoopt natuurlijk ook om deze prestigieuze award mee naar huis te mogen nemen!

Eigenaren Ronald & Nancy: “wij zijn natuurlijk super trots om deze talenten in onze salon te mogen hebben.”

Eerder werd Aveda Lifestyle Salon & Spa al beloond met een mooie award voor de “Beste Luxe Salon van Nederland’’.

Meer informatie over de Coiffure Award

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Daarnaast is het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme hairdresser of the Year-titel, bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon.

De Coiffure Award is een 0/0 partnership tussen Coiffure Magazine en Schwarzkopf Professional. Daarnaast is hij open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse Topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend.

De winnaar van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevenement en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

Kijk ook voor meer informatie op www.coiffureaward.nl.

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!