AVEDA Lifestyle Salon & Spa wint Kapsalon Award 2015 !

13 oktober 2015
Kapsalon Award 2015

“De beste luxe kapsalon van Nederland zit in Almere”

Op 12 oktober 2015 zijn weer de jaarlijkse kapsalon awards uitgereikt. Almere heeft hier het beste gescoord met Aveda Lifestyle Salon & Spa.

De vakjury, veelal prominenten zoals Richard Koffijberg, Mari van de Ven en Rob Peetoom beoordeelden 1500 salons. De 1500 salons deden mee om een vel begeerde award in de wacht te slepen.

In de finaleronde waren de 50 beste salons van Nederland geselecteerd. In de categorie beste Luxe Salon van Nederland heeft Almere het best gescoord, de Aveda Lifestyle Salon & Spa gevestigd in de Citymall van Almere werd als beste van Nederland verkozen.

Eigenaren Ronald en Nancy waren samen met een groot deel van hun team aanwezig. Toen hun naam werd genoemd ging het dak eraf. Dit voelt zo goed en wij zijn trots dat we dit samen met ons geweldige team hebben gepresteerd. Ook vieren we deze week ons tweejarig bestaan, een mooier cadeau kan je niet wensen.

De vakjury:

“Bij een luxe salon staat aandacht en luxe voor de klant centraal. Deze salons zitten in het hoogste segment en de klanten kiezen voor extra aandacht, duurdere producten en wellness. Hier word je niet in een half uurtje geknipt, maar neemt men de tijd om heerlijk in de watten te worden gelegd”.

De Aveda Lifestyle Salon & Spa in Almere is uniek in zijn soort. Je kunt hier niet alleen terecht voor je haar, maar er is ook een compleet wellness center voor schoonheidsbehandelingen, massages, manicure, pedicure, harsen en zelfs een authentieke Hamam ruimte.

Er wordt gewerkt met hoofdzakelijk natuurlijke producten van Aveda die op een Fairtrade manier bij de lokale bevolking verkregen wordt van Nepal tot aan Brazilië.

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!