Barbershop Almere

HerenkapsalonUw baard of snor laten verzorgen bij een barbershop in Almere? Bij Lifestyle Salon & Spa is dat vanzelfsprekend. Wij halen het beste in het team naar boven door onze barbieren continu te onderwerpen aan trainingen op zowel lokaal als internationaal niveau. Dat levert hen kennis op van de laatste technieken en trends op het gebied van haarstyling, baarden en trendy modellen voor zowel jong als oud. Dat gaat hand in hand met een compleet dienstpakket. Behalve de stoel- en handmassage, shampoo en conditioner, Hot Towel en Hotstone nekmassage die standaard zijn inbegrepen in de standaard behandeling hebben wij nog veel meer te bieden!

Arrangement barbershop Almere

U kiest zelf een barbier uit. Als barber en kapsalon in Almere zijnde bieden wij u ook de mogelijkheid om voor een nieuwe haarkleur te kiezen en/of een massage, manicure of schoonheidsbehandeling te ondergaan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw baard prachtig in model wordt gebracht. Belangrijk vinden wij dat de prijs consistent is met de kwaliteit die wij leveren. Onze behandelprijzen variëren in samenhang met de jaren ervaring die onze stylisten hebben en met de creativiteit en de wensen die u heeft.

Meer dan een barbershop in Almere!

Onze praktijk enkel een salon en spa noemen zou geen recht doen aan de werkwijze die wij toepassen. Het lifestyle gedeelte is namelijk onlosmakelijk verbonden met de diensten die wij bieden en dat kunt u overal in terugzien, want vanaf het moment dat u naar binnenwandelt wordt u volledig in de watten gelegd! Bij al onze behandelingen wordt u ontvangen met comforting tea of fair trade koffie en zal u een hoog service niveau van ons kunnen verwachten. Van tevoren zult u een persoonlijk consult en een prijsopgave ontvangen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en staan graag voor u klaar!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

U weet onze barbershop te vinden in het centrum van Almere. Hier verwelkomen wij u graag voor het krijgen van een behandeling. Graag verzoeken wij u van tevoren een afspraak te maken. Dit kan door middel van het online boekingssysteem op onze website.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!