Gezichtsbehandelingen

Facial Basic

Ervaar nu onze unieke, op bloemen en planten gebaseerde producten en behandelingen die uw huid en geest zullen verkwikken. U krijgt een persoonlijke geurreis, een reiniging, een huidanalyse / advies en uiteraard ook een make-up touch up. (+/- 30 min.)

Stel uw persoonlijke Facial samen:

Facial Comfort      Basic  + extra 1 Treat naar keuze                  45 min.

Facial Complete    Basic  + extra 2 Treats naar keuze                60 min.

Facial de Luxe       Basic  + extra 4 Treats naar keuze                75 min.

Facial Excellent     Basic  + extra 6 Treats naar keuze                90 min.

Extra Treats:

• Wenkbrauwen bijwerken • wenkbrauwen of wimpers verven • bovenlip of kin waxen • hand- of voetmassage • massage gezicht • onzuiverheden verwijderen • massage hoofdhuid • massage borst, schouders of nek.

 

Special Beauty Treatments

Botanical Skin Refiner

Wij gaan voorbij aan microdermabrasie. Dit betekent een unieke behandeling en technieken die zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen. Daarnaast wordt de behandeling uitsluitend uitgevoerd met natuurlijke producten.

Perfecting Plant Peel

Onze perfecting Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere, egale, heldere en jongere uitziende huid. Daarnaast biedt deze behandeling dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling, echter zonder de irritatie te veroorzaken. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen.

Anti Aging

Een stimulerende en huid verbeterende behandeling waarbij we de veroudering vertragen. Door middel van Aziatische bindweefselmassagetechnieken ervaart u tijdens deze innovatieve behandeling een diepe ontspanning. Hyperpigmentatieverkleuringen in de huid worden vermindert en de helderheid wordt bevorderd. Het resultaat? Een stralende gezonde huid en prachtig egale teint. Daarnaast worden tijdens deze behandeling uw wenkbrauwen ook bijgewerkt.

Dual Exfoliation

Ervaar de verjongende kracht van planten en mineralen om uw huid het beste gevoel en de mooiste uitstraling te geven. De Dual Exfoliation Treatment is onze ontwikkeling op het gebied van niet-invasieve, huid vernieuwende behandelingen. Daarnaast is met behulp van innovatieve technieken en methoden deze behandeling puur op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. De huid zal vervolgens transformeren dankzij het proces van de tweevoudige exfoliatie. Het resultaat leidt vervolgens direct tot zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van de fijne lijntjes en rimpels, verfijnde poriën. Kortom, een frisse en jonge uitstraling.

Acné Relieve

Geheel volgens onze holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, waarbij onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd. Tevens krijgt u persoonlijke lifestyle en voedingsadviezen.

Manicure en Pedicure Behandelingen

Kijk op onze speciale Manicure & Pedicure pagina voor een uitgebreide uitleg.

Prijzen, tijden en keuzes van de behandelingen

U kun onze actuele prijzen vinden op de pagina onze prijzen.

Lichaamsbehandelingen & Massages

Back Treatment

Deze lichaamsbehandeling brengt zuiverheid en balans in de huid van uw rug. Een diepe reiniging, exfoliatie en maskertherapie zorgen te samen met een ontspannende rugmassage voor de juiste balans.

Hotstone Massage

Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en natuurlijke ontgifting. Deze behandeling wordt uitgevoerd met afgeronde vulkanische basaltstenen uit het Andes gebergte. De verwarmde stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op het lichaam. De hitte en de druk van de stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De behandeling wordt vervolgd door een massage met de warme stenen en verwarmde olie. Hierdoor werkt de massage beter en dieper door op het spierweefsel. Dit draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert organen en brengt het lichaam weer in balans.

Aqua Polish Treatment

Complete lichaamsexfoliatie en verfijning van uw huid door elementen uit de zee, zoals Dode Zee-zouten, samen met huidverbeterende natuurlijke oliën.

Caribbean Therapy™ Body Treatment

Genezende aanraking met plantaardige ingrediënten van de Caraïben. Droge exfoliatie, een ontgiftende lichaamspakking op basis van algen en een hoofdhuid- en gezichtsmassage. Na een verfrissende douche, krijgt u een herstellende lichaamsmassage in het lome tempo van de Caraïben.

Rosemary Mint Awakening Wrap

Vernieuw uw lichaam en geest door deze verkwikkende en voedende, droge pakking. Met essences van rozemarijn en pepermunt, acupressuur, hoofdhuid- en voetmassages.

Chakra™ Balancing Massage

Deze innovatieve behandeling focust zich rond de Chakra centra en is opgebouwd uit diverse massagatechnieken: Deep Tissue massage voor de rugspieren en Chakra Reflexologie massage voor de voeten. Tevens wordt behandeld op energetisch niveau en wordt u, indien gewenst, begeleid door een meditatie om de gevolgen van stress te verminderen, spierspanning te verlagen en het energetisch niveau te versterken.

Stress-Fix™ Treatment

Het Stress-Fix aroma loopt als een rode draad door deze rustgevende lichaamsmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie. Er wordt gewerkt met Stress-Fix aromalogy, geuren waarvan klinisch bewezen is dat ze stressgevoelens verminderen. Deze behandeling is een weldaad voor lichaam en geest.

Hamam: Wash, Scrub & Full Body Massage

Dit eeuwen oude reinigingsritueel kent zijn oorsprong in Centraal-Azie. Het doel van deze behandeling is dat u in een ontspannen omgeving uw hele lichaam reinigt waardoor lichaam en geest in balans raken. Er zijn twee behandelmogelijkheden.  Kijk op onze speciale Hamam Pagina voor een uitgebreide uitleg.

Vichy Shower  Chakra Treatment

Deze lichaamsbehandeling is uniek in Europa. Er wordt gewerkt met een speciaal ontworpen douche welke is voorzien van 5 afzonderlijk te bedienen waterstralen die u lichaam kunnen masseren op alle of gewenste Chakra punten.  Tijdens de behandeling ligt u heerlijk ontspannen op een verwarmde marmerenplaat. De Wash & Scub behandeling kan naar wens worden gecombineerd met een full body massage (meerprijs) zodat lichaam en geest perfect in balans komen.

Massage voor Zwangere Vrouwen

Deze lichaamsmassage wordt niet uitgevoerd in de eerste periode van 12 weken en de laatste periode van 6 weken. De massage is speciaal afgestemd voor vrouwen tijdens de zwangerschap. In deze unieke periode waarin je lichaam en hormonen voortdurend in verandering zijn en je spieren, gewrichten, bekken en onderrug meer onder druk staan geeft deze ontspannende massage een heerlijke verlichting.  Tijdens de behandeling maken wij gebruik van speciale met warmwater gevulde kussens zodat je gewoon op je zij of rug kunt liggen. Er wordt uitsluitend gewerkt met de natuurlijke producten, dit geeft ook na de behandeling een positief effect op je nachtrust en helpt tegen het aanmaken van stresshormonen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen of massages? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag!