Beautysalon Almere

Bent u op zoek naar een beautysalon in Almere? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres! U kunt in onze luxe salon terecht voor verschillende beautybehandelingen. Van manicure en pedicure tot harsen en waxen, de mogelijkheden in onze beauty salon zijn groot!

Verschillende beauty behandelingen in onze luxe beautysalon

U kunt in onze beauty salon terecht voor elke beauty behandeling voor het gezicht en het hele lichaam. Onze schoonheidsspecialisten werken op het hoogste niveau! De behandelingen zijn op holistische wijze waardoor u heerlijk tot rust komt in een relaxte omgeving. Zo heeft u de keuze uit diverse gezichtsbehandelingen in onze beautysalon om uw huid in goede conditie te houden. Daarnaast kunt u in onze hamam salon optimaal ontspannen van een hamam behandeling of diverse massages. Bekijk hier een overzicht van onze spa & beauty behandelingen!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken in onze luxe salon? Dat kan! Maak nu online uw afspraak en kies uw eigen beautyspecialist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken