Bruidskapsel en make up aan huis

Gefeliciteerd! U gaat trouwen! Om ervoor te zorgen dat uw grote dag compleet is kunnen wij uw bruidskapsel en make up aan huis voor u verzorgen. Er gaat veel vooraf aan uw bruiloft. Wij kunnen u vanaf 6 maanden voor de bruiloft al van dienst zijn.

De tijd voor de bruiloft

Al 6 maanden voor de bruiloft komt u in onze salon of komen wij bij u thuis voor het opzetten van een beautyplan. Allereerst bepaalt u samen met onze schoonheidsspecialist op welke manier uw huid nog kan verbeteren. Op basis hiervan plannen wij samen een aantal behandelingen in tot uw bruiloft. Tot slot bespreekt u samen met een van onze topstylisten wat uw wensen zijn voor uw bruidskapsel en make up. Tijdens een proefsessie een aantal maanden voor de bruiloft zullen wij uw bruidskapsel en make up aan huis komen testen. Hiermee kunt u bepalen of u tevreden bent met het resultaat.

Bruidskapsel en make up aan huis: de dag van de bruiloft

Dan is het zover! Op de grote dag zelf komen wij op de locatie van de bruiloft of bij u thuis. U kunt ook langskomen in onze salon en eventueel uw moeder, schoonmoeder of beste vriendin meenemen. Vervolgens verzorgen wij uw bruidskapsel en make up en wanneer u in de salon komt een relaxte stoel- en handmassage. Hiermee zorgen wij ervoor dat u het stralende middelpunt van de dag bent!

Meer informatie over bruidskapsels en make up?

Wilt u graag meer informatie over bruidskapsels en make up voor de grote dag? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U kunt ook direct online een afspraak maken!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!