Bruidskapsel lang haar

Waarschijnlijk gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar het perfecte bruidskapsel voor lang haar. Heeft u een idee hoe u het wilt of ben u nog aan het oriënteren? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Dit doen we op de volgende manier:

6 maanden voor de bruiloft

Samen met onze topstylisten kijken we naar uw wensen voor het perfecte bruidskapsel. Of u nu krullen, stijl haar of opgestoken haar wilt, we kijken wat het beste bij u past. Onze stylisten zorgen altijd voor het beste resultaat. Weet u ook al hoe uw jurk eruit gaat zien? En wat de invulling van uw trouwdag gaat zijn? Dan kunnen we samen kijken welk bruidskapsel hier bij past. Ook kunnen uw familie, getuigen en bruidsmeisjes bij ons terecht voor hun kapsel!

Bruidskapsel lang haar

1 maand voor de bruiloft

Wij adviseren voorafgaand aan de bruiloft een proefsessie te doen om te bepalen of dit uw gewenste kapsel is en of het past bij uw trouwjurk en locatie.

Op de dag van de bruiloft

Wij komen natuurlijk op locatie uw haar doen. Wilt u liever afspreken in de salon is dat ook mogelijk! Wij verzorgen uw haar en eventueel make up en om nog even te relaxen voor de bruiloft krijgt u een relaxte stoel- en handmassage. Want u bent vandaag het stralende middelpunt!

Naast de bruid helpen wij ook graag de bruidegom. Wij maken ook graag voor de bruidegom een beautyplanning op maat!

Meer informatie over het bruidskapsel lang haar? Of wilt u een afspraak maken?

Had u nog graag meer informatie gewenst over onze hairsalon, of over de mogelijkheden die wij allemaal bieden met betrekking tot een bruidskapsel voor lang haar of kort haar? Of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u bij ons online een afspraak maken. Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon!

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!