Bruidskapsels

Gefeliciteerd! U gaat trouwen! Om ervoor te zorgen dat uw grote dag compleet is kunnen wij uw bruidskapsel voor u verzorgen. Er gaat veel vooraf aan uw bruiloft. Wij kunnen u vanaf 6 maanden voor de bruiloft al van dienst zijn.

Haarverzorging voor bruiloft

Al 6 maanden voor de bruiloft komt u in onze salon voor het opzetten van een beautyplan. Wij kunnen namelijk naast een bruidskapsel ook beautybehandelingen voor uw bruiloft verzorgen. U bepaalt samen met onze schoonheidsspecialist op welke manier uw huid nog kan verbeteren. Op basis hiervan plannen wij samen een aantal behandelingen in tot uw bruiloft. Tot slot bespreekt u samen met een van onze stylisten wat uw wensen zijn voor uw bruidskapsel. Tijdens een proefsessie een aantal maanden voor de bruiloft zullen wij uw bruidskapsel aan huis komen testen. Hiermee kunt u bepalen of u tevreden bent met het resultaat. Op de dag zelf komen wij op locatie van uw bruiloft of kunt u in onze salon komen. Wij gaan ervoor zorgen dat u het stralende middelpunt van de dag bent!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken