Extensions Hair Dreams

Hairdreams

Hairdreams is een erkend wereldleider en de meest succesvolle leverancier van professionele methoden voor haarverlenging en verdikking. Het merk gebruikt uitsluitend hoogwaardige, handmatig geselecteerde 100% echte menselijke haren. Deze haren hebben een zeer gezonde en natuurlijke uitstraling en textuur, waardoor ze elastisch en flexibel zijn. Daarnaast worden de haren uit de hele wereld ingevoerd met een strikte naleving van ethische principes. Vervolgens worden ze onderzocht met betrekking tot de naleving van de kwaliteitsnormen.

Vanwege deze strikte richtlijnen waar de haarkwaliteit van Hairdreams bekend om staat zijn uitsluitend de beste kappers en salons over de hele wereld geselecteerd om als exclusieve partners samen te werken. Ook gebruiken talloze film- en televisieberoemdheden en modellen over de hele wereld de hoogwaardige producten van Hairdreams.

 

Haaropvulling

Haaropvulling en/of haarverdikking met extensions is de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar meer body en/of volume te geven. Er zijn verschillende methoden mogelijk, afhankelijk van de dikte en eigenschappen van het eigen haar.

Haarverlenging

Door een innovatieve verbindingsmethode met een omvangrijke keuze aan lengtes en kleuren kan elke haarverlenging van Hairdreams perfect aangepast worden aan uw individuele wensen. Met hoogwaardige extensions van echt haar kunt u op een natuurlijke en professionele wijze uw haardromen in vervulling laten gaan. Uw eigen haarlengte van minimaal 8 tot 10 cm kan maximaal verlengd worden met wel 75 cm. Daarnaast zal door de innovatieve bevestiging uw eigen haar niet beschadigd raken. Dit zorgt er ook voor dat de extensions makkelijk en pijnloos verwijderd kunnen worden.

Krullend haar

Naast de standaard rechte Hairdreams haren is er als alternatief ook natuurlijk krulhaar verkrijgbaar. Hiermee kan je een geweldig kapsel met een natuurlijke krul creëren. Dit zijn geen (voor)gepermanente haren, maar echt krul haar!

Een bijzonderheid van Hairdreams zijn de natuurlijk gekrulde haren waarmee een zeer bijzonder krulbeeld bereikt wordt. Deze extensions met een natuurlijke krul zijn verkrijgbaar in twee haar kwaliteiten met de kwaliteitsgarantie. *

Deze krulharen extensions zijn beschikbaar met de volgende mogelijkheden:

  • STRAIGHT – natuurlijk, steil haar (met zachte natuurlijke golving);
  • WAVY  1 – licht krullend haar;
  • WAVY 2 – medium krullend haar;
  • CURLY – krullen.

Verschillende kleuren

Hairdreams tintenHet Hairdreams haar is verkrijgbaar in vele kleuren. Variërend van natuurlijke bruine tinten tot prachtige rode tinten en een breed scala van blonde tinten tot intense trendy kleuren.

Om de gewenste tint te verkrijgen, bieden wij op speciale bestelling ook gemengde en tweekleurige strengen.

Alle kleuren zijn gekenmerkt door duurzaamheid en glans. Bezoek onze salon om de juiste kleur te kiezen die bij u past!

Naast de vele mogelijkheden in kleur en lengte van de Hairdreams extensions is het mogelijk om na enkele weken het haar te kleuren. Dit kan in een door u gewenste kleur, net als de uitgroei van uw eigen haar.

Quikkies

De nieuwe Hairdreams Quikkies zijn snel, ongecompliceerd en veelzijdig te gebruiken. Speciaal voor een snellere en eenvoudigere realisatie van creatieve kapsel ideeën. Creëer in een handomdraai opzienbarende, super modieuze kleureffecten, ponyverlengingen, asymmetrische haarstijlen, opvullingen en nog veel meer.

Perfectioneer uw haarverlenging en zorg zelfs bij problematische haarstructuren voor extra zachte, vloeiende overgangen en onzichtbare verbindingspunten.

De Quikkies zijn snel geplaatst en vaak op voorraad in onze salon. Wil je graag Hairdreams Quikkies bestellen? Dan ben je uiteraard welkom in de salon voor een kleurkeuze en korte uitleg!

  • Quikkies zijn beschikbaar in aparte, zeer dunne, tweekleurige strengen om een prachtig, natuurlijk kleur effect te geven;
  • Hairdreams Quikkies zijn ontworpen voor meermalig gebruik (draagperiode 4-8 weken) en zijn makkelijk te verwijderen;
  • Verkrijgbaar in twee haar kwaliteiten met Hairdreams kwaliteitsgarantie *.

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over Aveda Hairsalon Almere of heeft u een specifieke vraag over onze Hairdreams extensions? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ook e-mailen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036 – 533 0433Direct online een afspraak maken? Dat kan! Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon in Almere!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn! En blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

* Hairdreams garandeert een optimale haarkwaliteit voor gehele draagperiode onder voorwaarde van goede haarverzorging.