Haarwerk Hairdreams

Wij realiseren droomhaar en maken mensen gelukkig!

Hairdreams© is de internationale marktleider op het gebied van haarverlengingen en haarverdichtingen in premium kwaliteit met partnersalons in meer dan 60 landen en wereldwijd miljoenen klanten.

Exclusief bij Lifestyle Salon in Almere

Kwaliteit telt voor ons het zwaarst. Daarom zijn Hairdreams-producten uitsluitend verkrijgbaar in geselecteerde kapsalons – onze partnersalons. Kapsters en kappers die met Hairdreams werken, zijn speciaal gecertificeerd en worden getraind in onze Hairdreams Academy. Zodat ze alle kneepjes van het vak kennen!

Alle kneepjes beheersen van haarverlenging en -verdichting vergt groot vakmanschap, ervaring en veel talent als kapster of kapper. Geen wonder dus dat wij onze waardevolle Hairdreams-haarcreaties alleen toevertrouwen aan de professionals in onze partnersalons zoals Lifestyle Salon te Almere.

 

HAARVERDICHTING

Heb jij te kampen met dun, fijn haar? Een natuurlijk volume is je absolute wensdroom? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met onze oplossingen behaal je in recordtempo precies de dichtheid die jij graag zou zien. Perfect geschikt voor elk haar.

Haarverdichting boven op het hoofd

De perfecte oplossing wanneer jouw haar boven op het hoofd en de schedel bijzonder dun is en je graag weer mooi vol haar zou willen hebben, van bovenop tot in de puntjes verzorgd.

Haarverdichting in de lengte en in de punten

Ideaal wanneer jouw haar van nature fijn is of te lijden had na chemische behandelingen en je toch droomt van sterk en vol haar.

Persoonlijke advies

Omdat dit altijd maatwerk is en het per persoon verschillend kan zijn kunnen wij niet telefonisch een prijsopgave doen en nodigen wij u graag uit voor een gratis advies gesprek.

 

 

HAARVERLENGING

Jij wenst lang en vol haar? Een betoverend, zijdezacht kapsel? Maak dan jouw persoonlijke droom van lang haar waar met onze bonding- en tape-extensions van het beste echte haar. Met een natuurlijke uitstraling en extra mild voor je eigen haar.

Haarverlenging met bonding-extensions

Extra aangenaam te dragen en extreem lang houdbaar: onze bonding-extensions toveren een heel individueel droomkapsel voor je tevoorschijn dat beantwoordt aan al jouw wensen.

Haarverlenging met Quikkies Tape-Extensions

Snel en mild naar een benijdenswaardige lengte! Onze extra fijne tape-extensions geven jouw haar een super natuurlijke souplesse.

NIEUW: haarverlenging met #iNSPOS Tape-Extensions

De #iNSPOS zijn als tape-extensions een sensationele WERELDPRIMEUR! Na het stylen blijft je kapsel dankzij het zogenoemde memory-effect extra lang in vorm – de overtreffende trap op het gebied van haarkwaliteit

Haarverlies door Chemotherapie

 

 

 

 

U heeft te horen gekregen van uw arts dat u chemotherapie moet ondergaan. Door het ondergaan van deze behandeling kan het haar uitvallen.

Om tijdens de chemotherapie uw hoofdhuid en haar zo goed mogelijk te verzorgen kunnen wij u adviseren met een stappenplan. We maken hierbij gebruik van de producten van La Biosthetique Paris.

Deze producten zullen er voor zorgen dat de hoofdhuid minder gevoelig is, gezond blijft en het dragen van een eventueel haarwerk prettiger is.

 

Haargroei na Chemotherapie

 

 

 

 

Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk en zal na de kuur binnen enkele weken weer gaan groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om te herstellen voordat het weer gezond haar kan produceren. Het nieuwe haar kan wel anders zijn.

De kleur of structuur kan veranderen, ook dit is meestal tijdelijk. Vaak krijgt u eerst donzig (baby)haar. Het kan zijn dat het haar minder snel groiet dan vroeger. Ook kan haar blijvend dunner of minder zijn dan voor uw behandeling.

Wij hebben voor u een verzorgingsplan met producten en behandelingen van La Biosthetique Paris die uw haargroei ondersteunt en de structuur verbetert.