Gezichtsbehandeling in Almere

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Het is daarom belangrijk om deze goed te verzorgen om uw huid in goede conditie te houden. Onze gezichtsbehandelingen zijn daarvoor perfect! Onze Beautyspecialisten zorgen er vervolgens voor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen.

Facial Basic

Ervaar onze unieke, op bloemen en planten gebaseerde producten en behandelingen die uw huid en geest zullen verkwikken. U krijgt een persoonlijke geurreis, een reiniging, een huidanalyse / advies en tot slot een make-up touch up. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Daarnaast kunt u uw persoonlijke Facial behandeling samenstellen waarbij u kunt kiezen uit extra ‘Treats’ voor de ultieme beleving.

Stel uw persoonlijke Facial samen:

Facial Comfort      Basic  + extra 1 Treat naar keuze                  45 min.
Facial Complete    Basic  + extra 2 Treats naar keuze                60 min.
Facial de Luxe       Basic  + extra 4 Treats naar keuze                75 min.
Facial Excellent     Basic  + extra 6 Treats naar keuze                90 min.

Extra Treats:

• Wenkbrauwen bijwerken • Wenkbrauwen of wimpers verven • Bovenlip of kin waxen • Hand- of voetmassage • Massage gezicht • Onzuiverheden verwijderen • Massage hoofdhuid • Massage borst, schouders of nek

Aveda Special Beauty Treatments

Botanical Skin Refiner

Wij gaan voorbij aan microdermabrasie. Het gaat hier om een unieke behandeling en technieken die zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen. Daarnaast wordt de behandeling uitsluitend uitgevoerd met natuurlijke producten.

Perfecting Plant Peel

Onze perfecting Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere, egale, heldere en jongere uitziende huid. Deze behandeling biedt dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling, echter zonder de irritatie te veroorzaken. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen.

Anti Aging

Een stimulerende en huid verbeterende behandeling waarbij we de veroudering vertragen. Dit doen we door middel van Aziatische bindweefselmassagetechnieken. Dit is een innovatieve behandeling waarmee u een diepe ontspanning ervaart. Hiermee zullen hyperpigmentatieverkleuringen in de huid verminderen en zal de helderheid worden bevorderd. Het resultaat? Een stralende gezonde huid en een prachtige egale teint. Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen ook bijgewerkt.

Dual Exfoliation

Ervaar de verjongende kracht van planten en mineralen om uw huid het beste gevoel en de mooiste uitstraling te geven. De Dual Exfoliation Treatment is de ontwikkeling op het gebied van niet-invasieve, huid vernieuwende behandelingen. Met behulp van innovatieve technieken en methoden is deze behandeling puur op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. De huid zal transformeren dankzij het proces van de tweevoudige exfoliatie. Het resultaat leidt tot direct zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van de fijne lijntjes en rimpels en verfijnde poriën. Kortom, deze behandeling zorgt voor een frisse en jonge uitstraling.

Acné Relieve

Geheel volgens de holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie waarbij onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd. Tevens krijgt u persoonlijke lifestyle en voedingsadviezen voor een optimaal resultaat.

Manicure en Pedicure Behandelingen

Een gezichtsbehandeling combineren met manicure of pedicure? Natuurlijk kan dat ook. Lees hier meer over onze manicure en pedicure behandelingen.

Prijzen, tijden en keuzes van de behandelingen

U kun daarnaast onze actuele prijzen vinden op onze prijzen pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen of massages? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag!