Kapper Almere stad

Gezichtsbehandeling in Almere

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Het is daarom belangrijk om deze goed te verzorgen om uw huid in goede conditie te houden. Onze gezichtsbehandelingen zijn daarvoor perfect! Onze Beautyspecialisten zorgen er voor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek een moment voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak. Wij zorgen vervolgens voor een ultieme beleving terwijl u geniet van een van de door u gekozen onderstaande massages;

Elke behandeling kan worden uitgebreid met een wenkbrauw-, oog- of waxbehandeling. (*Upgrade)

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!

FACIAL RELAX - 65,00
Facial Relax Almere

Géén tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, maar wel een Beauty Touch nodig? Deze behandeling past perfect in een druk schema en kan ook heel goed gecombineerd worden met uw lichaams- of haarbehandeling. Uw Facial Relax keuze uit:

Recover Touch, Active Pureness of Hydra Memory

Voeg een *upgrade toe voor uw wenkbrauwen, oog- of waxbehandeling.

FACIAL ACTIVE PURENESS - 80,00
Facial Active Pureness Almere

Een zuiverende en ontgiftende behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt. De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

FACIAL HYDRAMEMORY - 80,00
Facial Hydramemory Almere

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten. De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

FACIAL RECOVER TOUCH - 80,00
Facial Recover Touch Almere

Herstelt en voedt de door zon, pollutie en veroudering beschadigde huid, dankzij antioxidanten uit Gojibes en Macadamia olie. Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid.

FACIAL REMEDY - 80,00
Facial Remedy Almere

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien. Versterkt en verhoogt de weerstand van de gevoelige, delicate huid, door een innovatieve aanpak met Prebiotica uit suikerbieten.

MEN HIGH PERFORMANCE FACIAL - 80,00
Men High Performance Facial Almere

Wilt u er op uw best uitzien? De high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen en hydrateren of zuiveren en kalmeren.
Afhankelijk van het huidtype of uw wensen krijgt u de behandeling die het beste bij u past.

*UPGRADE uw FACIAL
Gezichtsbehandeling

12,50    –    Epileren wenkbrauwen
12,50    –    Verven wenkbrauwen of wimpers
12,50    –    Waxen bovenlip
20,00    –    Eye Treatment (tegen kringen, lijntjes, wallen)
12,50    –    Hand of Foot of Ritual Treatment
20,00    –    Foot PeelingTreatment
24,50    –    Wassen + Föhnen (stylist)

vanaf    –    Zie wax menu voor alle waxbehandelingen.

*Genoemde prijzen alleen in combinatie met een behandeling!

DUO BEHANDELINGEN * vanaf: 72,00 p/p
Duo Massage Almere

Al onze gezichtsbehandelingen zijn ook als duo behandeling beschikbaar in onze duo ruimte. Ook te combineren met een massage voor hem en voor haar! U krijgt 10% korting op de reguliere behandelprijs per persoon.  *Genoemde prijs hierboven is als voorbeeld en per persoon bij 60 minuten behandeltijd.

ARRANGEMENTEN DIVERSE VANAF: 79,50
Spa Arrangementen Almere

Wilt u lekker genieten van een gezichtsbehandeling in combinatie met een massage, een manicure, een pedicure of misschien wel een nieuwe coupe in de kapsalon? Kijk dan bij ons aanbod voor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elke seizoen hebben wij een leuke combinatie. Ook als duo behandeling of als cadeau beschikbaar.