Aveda Lifestyle Salon & Spa
Telefoon : 036 – 533 0433

Gezichtsbehandeling in Almere – Aveda

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Om uw huid in goede conditie te houden kunt u gebruik maken van een gezichtsbehandeling. Onze beautyspecialisten zorgen ervoor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens de gezichtsbehandeling.

Facial Basic

Ervaar onze unieke, op bloemen en planten gebaseerde producten en behandelingen die uw huid en geest zullen verkwikken. U krijgt een persoonlijke Aveda geurreis, een reiniging, een huidanalyse / advies en een make-up touch up. (+/- 30 min.)

Stel uw persoonlijke Facial samen:

Facial Comfort      Basic  + extra 1 Treat naar keuze                  45 min.
Facial Complete    Basic  + extra 2 Treats naar keuze                60 min.
Facial de Luxe       Basic  + extra 4 Treats naar keuze                75 min.
Facial Excellent     Basic  + extra 6 Treats naar keuze                90 min.

Extra Treats:

• Wenkbrauwen bijwerken • wenkbrauwen of wimpers verven • bovenlip of kin waxen • hand- of voetmassage • massage gezicht • onzuiverheden verwijderen • massage hoofdhuid • massage borst, schouders of nek.

Aveda Special Beauty Treatments

Botanical Skin Refiner

Aveda gaat voorbij aan microdermabrasie. Unieke behandeling en technieken die zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen. De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd met de natuurlijke producten van Aveda.

Perfecting Plant Peel

Onze perfecting Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere, egale, heldere en jongere uitziende huid. Deze behandeling biedt dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling, echter zonder de irritatie te veroorzaken. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen.

Anti Aging

Een stimulerende en huid verbeterende behandeling waarbij we de veroudering vertragen Door middel van Aziatische bindweefselmassagetechnieken ervaart u tijdens deze innovatieve behandeling een diepe ontspanning. Hyperpigmentatieverkleuringen in de huid verminderen en de helderheid wordt bevorderd. Het resultaat? Een stralende gezonde huid en prachtig egale teint. Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen ook bijgewerkt.

Dual Exfoliation

Ervaar de verjongende kracht van planten en mineralen om uw huid het beste gevoel en de mooiste uitstraling te geven.  De Dual Exfoliation Treatment is Aveda’s ontwikkeling op het gebied van niet-invasieve, huid vernieuwende behandelingen. Met behulp van innovatieve technieken en methoden is deze behandeling puur op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. De huid zal transformeren dankzij het proces van de tweevoudige exfoliatie. Het resultaat leidt direct tot zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van de fijne lijntjes en rimpels, verfijnde poriën, kortom een frisse en jonge uitstraling.

Acné Relieve

Geheel volgens Aveda’s holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd. Tevens krijgt u persoonlijke lifestyle en voedingsadviezen.

Manicure en Pedicure Behandelingen

Een gezichtsbehandeling combineren met manicure of pedicure? Natuurlijk kan dat. Lees hier meer over onze manicure  en pedicure behandelingen.

Prijzen,tijden en keuzes van de behandelingen

U kun onze actuele prijzen vinden op onze prijzen pagina.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen of massages? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag!