Haar kleuren

Bent u opzoek naar een salon voor het kleuren van uw haar? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa Almere aan het juiste adres! Onze stylisten leggen u graag in de watten.

Hair treatments

Onze haarspecialisten nemen uw specifieke wensen voor het kleuren van uw haar nauwkeurig door en gaan vervolgens voor u aan de slag. Onze experts zijn gespecialiseerd in professionele haarkleuring en zetten hun brede kennis en jarenlange ervaring in om u te kunnen laten ontspannen en optimaal resultaat te creëren. Wij zullen u altijd voorzien van een persoonlijk consult en advies. Of het nu gaat om uw haar verven, uw haar blonderen, ontkleuren of balayage, bij Lifestyle Salon & Spa vindt u alles wat u zoekt! Wij kunnen elke gewenste kleur creëren op basis van natuurlijke grondstoffen. Tot slot zijn bij iedere behandeling een aantal extra services inbegrepen: een stoel- en handmassage, Hot Towel en een make-up touch!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Boek nu online uw afspraak en kies uw eigen stylist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Afspraak maken Contact