Haar knippen

Bent u opzoek naar een salon voor het knippen van uw haar? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa Almere aan het juiste adres! Onze stylisten leggen u graag in de watten.

Hair treatments

Onze haarspecialisten nemen uw specifieke wensen voor het knippen van uw haar nauwkeurig door en gaan vervolgens op een professionele wijze voor u aan de slag. Wij zullen u altijd voorzien van een persoonlijk consult en advies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, een pony knippen, laagjes knippen of uw haar bijknippen, bij Lifestyle Salon & Spa vindt u alles wat u zoekt! Tot slot zijn bij iedere behandeling een aantal extra services inbegrepen: een stoel- en handmassage, Hot Towel en een make-up touch! Dit om optimaal te genieten en tot rust te komen.

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Boek nu online uw afspraak en kies uw eigen stylist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!

ContactAfspraak maken