Haar verven in Almere

Knippen en Kleuren

Wilt u uw haar verven in Almere? U kunt bij ons terecht voor een nieuwe ‘look’, knippen, haarstyling, haarkleuringen, balayage, highlights of extensions. Onze stylisten en topstylisten leggen u graag in de watten! Onze stylisten werken op verschillende niveaus en werken voornamelijk met natuurlijke producten van de topmerken Davines en Aveda. De behandelprijzen variëren per stylist op hun jaren van ervaring, creativiteit en training.

Ook heeft u de mogelijkheid om zelf uw stylist uit te kiezen en een behandelingsplan af te spreken. Het maakt niet uit welk niveau u kiest want wij verzekeren u een optimaal resultaat, uitmuntende persoonlijke service en een ware beleving!

Haar verven Almere

Wilt u elke maand genieten en er verzorgt uitzien? Dat kan, neem dan een abonnement.

Onze stylisten zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte blijven van de laatste technieken en trends op het gebied van haarkleuringen en haarstyling. De stylisten volgen hier verschillende trainingen voor, zowel lokaal als internationaal.

Hoe wij werken als wij uw haar verven

Wanneer u een afspraak heeft begint dit met een persoonlijk consult en advies waarin ook de prijsopgave wordt gemaakt. Dit gebeurt onder het genot van een kopje comforting thee of fairtrade koffie. We luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn en kijken samen met u naar een passende behandeling die bij uw haar, huid en stijl past. Ook laten we ons graag inspireren door uw persoonlijkheid, uw uitstraling en vertalen uw wensen naar het huidige modebeeld.

Extra Services die bij de behandeling zijn inbegrepen:

  • Stoel- en handmassage;
  • Shampoo en conditioner;
  • Hot Towel;
  • Hotstone nekmassage;
  • Make-up touch.

Haar kleuren, Balayage, Highlights of Lowlights

Onze stylisten zijn gespecialiseerd in professionele haarkleuring. Onze stylisten zetten hun kennis en ervaring in om u te kunnen laten ontspannen en optimaal resultaat te creëren. Lifestyle Salon & Spa Almere staat garant voor vakkundig advies en uiterste zorg voor uw haar.

De gewenste kleur wordt bij ons gecreëerd met de Davines haarkleuring. Dit gebeurt op basis van natuurlijke grondstoffen. Tijdens uw behandeling kunt u ook gebruik maken van andere schoonheidsbehandelingen zoals een manicure of massage. Wij willen dat u helemaal tot rust komt en daarom dompelen we u onder in luxe en comfort.

Wilt u meer informatie over onze hairsalon en uw haar verven in Almere?

Wilt u nog graag wat meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.  Of wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! We zien u graag in onze salon!

Volgt u ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen!