Haarverlenging

Haarverlenging

U heeft kort haar, maar u droomt al een tijd van lang haar of van een modieus kapsel? Wij kunnen die droom voor u verwezenlijken. Naast knippen en kleuren kunt u bij Lifestyle Salon & Spa Almere ook terecht voor haarverlenging. Met de hairexentions van Hairdreams krijgt u het lange haar waar u altijd van droomt. En dat slechts in een paar uur!

Hairextensions van Hairdreams

Bij Lifestyle Salon & Spa Almere werken wij met hairextensions van Hairdreams. Hairdreams is een erkend wereldleider, maar is ook de meest succesvolle leverancier van professionele methoden voor haarverlenging. Daarnaast gebruikt het merk alleen hoogwaardige en handmatig geselecteerde 100% echte menselijke haren. Met extensions van echt haar kunt u op een professionele en natuurlijk wijze uw haardromen in vervulling laten gaan. Door een vernieuwende verbindingsmethode en een uitgebreide keuze aan lengtes en kleuren, kunnen wij elke haarverlenging aanpassen aan uw wensen. Voor haarverlenging is er een minimale haarlengte van 8 tot 10 cm vereist. Deze lengte is voldoende om de aansluitingen te verbergen. Bij deze minimale haarlengte verlengen wij uw haar met wel 75 cm. Daarnaast zal door de vernieuwende bevestiging uw eigen haar niet beschadigd raken. Deze bevestiging heet ook wel ‘Comfort points verbindingen’. Ze worden gekenmerkt door een speciale ergonomische vorm die comfort en natuurlijke uitstraling geeft. Dit zorgt er ook voor dat de extensions makkelijk en pijnloos verwijderd kunnen worden.

Direct een afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan. Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon! Of wilt u graag meer informatie over haarverlenging en de diverse mogelijkheden die wij bieden? U kunt ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!