Hairextensions zetten

Haarextensions zetten

Onze stylisten van Lifestyle Salon & Spa kunnen u voorzien van een natuurlijke look door het aanbrengen van hairextensions. Deze natuurlijke look wordt bereikt door gebruik te maken van handmatig geselecteerde, 100% echte menselijke haren. Wanneer u uw haar van een nieuwe look wilt laten voorzien, is hairextensions zetten de juiste oplossing! U kunt hiermee buiten de structuur ook de kleur van uw haar veranderen. Kortom hairextensions zetten is een allesomvattende methode voor het veranderen van uw haarstijl.

Mogelijkheden bij hairextensions zetten

De mogelijkheden bij hairextensions zetten zijn in feite eindeloos. Dit komt omdat hairextensions in alle soorten en maten beschikbaar zijn. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bespreken we in onze salon de mogelijkheden en adviseren wij u bij de keuze. Voor nu bieden wij u graag een selectie populaire opties om u een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn. Eén van de opties is haaropvulling, haarverlenging, krullend haar, kleuren en Quikkies.

Hairdream hairextensions

Omdat wij met Hairdreams werken kunnen we u verzekeren van een goede kwalitatieve behandeling. Hairdreams is een erkend wereldleider met betrekking tot hairextensions en de meest succesvolle leverancier van professionele methoden voor haarverlenging en verdikking. Hairdreams beperkt zich tot een aantal salons, waaronder Lifestyle Salon & Spa in Almere, dit maakt ons een exclusieve partner. Hairdreams beperkt zich tot een aantal salons vanwege het feit dat kwaliteit en expertise hand in hand met elkaar gaan. Wist u dat verschillende beroemdheden/modellen over de hele wereld de hoogwaardige producten van Hairdreams gebruiken?

Wilt u meer informatie over het zetten van hairextensions? Neem dan contact met ons op!

Wilt u hairextensions laten zetten in omgeving Almere? Dan bent u van harte welkom in onze prachtige salon. U kunt een afspraak maken via onze website. Ook beantwoorden wij graag u vragen die u via het contactformulier kunt opsturen. We zien u graag terug in onze salon!

Volgt u ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn voor de laatste trends?