Hairextensions

Bent u opzoek naar Hairextensions? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa Almere aan het juiste adres! Haaropvulling en/of haarverdikking met extensions is de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar meer body en/of volume te geven. Daarnaast zijn er verschillende methoden mogelijk, afhankelijk van de dikte en eigenschappen van het eigen haar.

Extensions Hairdreams

Bij Lifestyle Salon & Spa Almere werken wij met hairextensions van Hairdreams. Hairdreams is een erkend wereldleider en de meest succesvolle leverancier van professionele methoden voor haarverlenging en verdikking. Bovendien gebruikt het merk uitsluitend hoogwaardige, handmatig geselecteerde 100% echte menselijke haren. Door een innovatieve verbindingsmethode met een omvangrijke keuze aan lengtes en kleuren kan elke haarverlenging van Hairdreams perfect aangepast worden aan uw individuele wensen. De hairextensions zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden: steil haar, licht krullend haar, medium krullend haar of krullend. Daarnaast is het haar ook beschikbaar in vele kleuren. Variërend van natuurlijke bruine tinten tot prachtige rode tinten en een breed scala van blonde tinten tot intense trendy kleuren. Bekijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag over de Hairdreams hairextensions? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Boek nu online uw afspraak en wij verwelkomen u graag in onze salon.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken