Kapper in Almere? Lifestyle Salon en Spa in Almere!

hairsalon in almere

Op zoek naar een kapper in Almere die er voor zorgt dat jouw haar er precies uit ziet zoals jij dat wilt? Kom dan naar onze hairsalon in Almere!

Persoonlijke service

Bij Lifestyle Salon & Spa in Almere bent u verzekerd van de beste service. Wij bieden namelijk twee niveaus van stylisten: Stylist en Topstylist. De behandelprijzen door onze kappers variëren in samenhang met de training, ervaring en creativiteit van de stylisten. Wij geven u voor iedere behandeling een persoonlijk consult en advies waarna wij voor de start van de behandeling ook gelijk een prijsopgave maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Haarkleuring op professioneel niveau

Uw haar laten kleuren door een professionele styliste kan bij onze hairsalon in Almere. Onze stylisten zijn namelijk gespecialiseerd in professionele haarkleuring. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste haarkleur en stijl. Onze stylisten staan garant voor vakkundig advies en de beste zorg voor uw haar. Daarom honoreren wij alleen wensen die de gezondheid van uw haar ten goede komen.

Bruidskapsels

Op zoek naar een professionele kapper in Almere die uw haar kan doen voor uw grote dag? Kom dan naar zeker naar Lifestyle Salon en Spa in Almere! Wij kunnen er namelijk niet alleen voor zorgen dat we uw haar perfect en geheel naar wens stijlen, maar kunnen ook uw bruidsmake-up voor uw aanbrengen. U kunt bij ons kiezen voor service op locatie of vooraf bij ons in de hairsalon. Bij ons bent u verzekerd van een optimaal resultaat en uitmuntende persoonlijke service.

Meer weten over onze hairsalon in Almere?

Wilt u meer weten over onze hairsalon in Almere of heeft u een specifieke vraag over onze services zoals haarkleuring of haarstyling? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier! Wilt u onze optimale service gelijk ervaren? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak! Wij zien u graag in onze salon in Almere!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!