Hairstyling & Hair color

Ontdek nu onze luxe hairsalon in Almere en kom heerlijk tot rust. Ook voor hairstyling en haar verven kunt u bij Lifestyle Salon en Spa terecht. Onze stylisten leggen u graag in de watten. Zij werken op verschillende niveau’s: Stylist en Top Stylist. De behandelprijzen hierbij variëren in samenhang met hun training, ervaring en creativiteit. Daarnaast kunt u natuurlijk zelf uw favoriete stylist uitkiezen en samen een behandelingsplan uitkiezen. Welk niveau u ook kiest, u bent verzekerd van een optimaal resultaat en uitmuntende persoonlijke service.

Onze stylisten blijven continu op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van hairstyling en haircolor. Dit doen wij onder andere door trainingen te volgen, zowel lokaal als internationaal.

Hoe wij werken

U begint iedere behandeling met een persoon consult en advies waarna vooraf de behandeling ook een prijsopgave wordt gemaakt onder het genot van een kopje comforting thee of fairtrade koffie. Vanzelfsprekend luisteren we aandachtig naar uw wensen en bekijken samen met u welke behandeling uw huid en haar de meeste weldaad en verzorging zal geven. We laten ons graag inspireren door uw persoonlijkheid en uitstraling en vertalen uw stijl naar het huidige modebeeld.

Services die bij de behandeling zijn inbegrepen: stoel- en handmassage, shampoo en conditioner, Hot Towel en een make-up touch up! Wilt u komen genieten in onze hairsalon in Almere? Maak dan direct online een afspraak! Wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

Hair Color Treatments

De stylisten van Lifestyle Salon Almere zijn gespecialiseerd in professionele haarkleuring. Onze experts zetten hun brede kennis en jarenlange ervaring in om u te kunnen laten ontspannen en optimaal resultaat te creëren. Wij staan garant voor vakkundig advies en uiterste zorg voor uw haar. Wij honoreren alleen de wensen die de gezondheid van uw haar ten goede komen.

Met de Full Spectrum haarkleuring is het mogelijk om elke gewenste kleur voor u te creëren op basis van natuurlijke grondstoffen. U kunt tijdens de behandeling ook gebruik maken van onze manicure, voetreflex of andere beautybehandelingen. Wij willen u graag onderdompelen in luxe en comfort. Kom helemaal tot rust terwijl uw haar prachtig in model wordt gebracht.

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over Hairsalon Almere of heeft u een specifieke vraag over onze hairstyling, haircare of hair color treatments? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ook e-mailen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036 – 533 0433. Direct online een afspraak maken? Dat kan! Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon in Almere!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!