Hamam in Almere

Bent u toe aan ontspanning? Kom dan genieten van een weldadige Hamam behandeling bij Lifestyle Salon in Almere!

Genieten van een eeuwenoud ritueel

Wanneer u zich van top tot teen wilt laten verwennen kunt u er voor kiezen om een Hamam behandeling te ondergaan. Tijdens deze traditionele behandeling wordt uw lichaam in een ontspannen omgeving gereinigd waardoor u zich volledig zal ontspannen. Deze traditionele behandeling wordt uitgevoerd in onze individuele Hamam ruimte van ongeveer 30 tot 40 graden. Het is gebruikelijk dat men tijdens het ritueel alleen een omslagdoek (Pestemal) draagt waarmee het lichaam, of delen van het lichaam bedekt kunnen worden. U kunt er echter ook voor kiezen om deze behandeling te ondergaan met uw badkleding aan. Al onze Hamam behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele masseuses en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Uitgebreide keuze Hamam in Almere

Bij Lifestyle Salon in Almere kunt u kiezen uit drie varianten van het Hamam ritueel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Hamam basic ritueel waarbij u een was- en scrub ritueel ondergaat. Wanneer u kiest voor de Hamam complete wordt uw lichaam niet alleen gewassen en gescrubd, maar krijgt u ook een body massage en worden uw haren gewassen. Daarnaast is er nog de keuze voor het Hamam excellent ritueel van Lifestyle Salon. Hierbij krijgt u al het voorgenoemde, maar dan met een uitgebreide massage. Na afloop van uw behandeling kunt u nog even rustig nagenieten in onze relaxruimte onder het genot van een traditionele Turkse thee. Kijk hier voor meer informatie over onze Hamam in Almere of de prijzen van onze Hamam behandelingen.

Meer informatie over Hamam in Almere?

Wilt u meer weten over de Hamam behandelingen van Lifestyle Salon? Bel dan naar 036-533 0433, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of vul ons contactformulier in. Maakt u liever direct een afspraak? Dat kan eenvoudig en snel online! Wij heten u graag welkom in onze hamam ruimte!

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!