Herenkapper

Bent u opzoek naar een herenkapper? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa Almere aan het juiste adres! Onze stylisten en barbieren zijn speciaal opgeleid en blijven continu op de hoogte van de laatste technieken en trends.

Hair treatments

Onze haarspecialisten van de barber en men service nemen uw specifieke wensen voor het knippen en kleuren van uw haar nauwkeurig door en gaan vervolgens op een professionele wijze voor u aan de slag. Wij zullen u altijd voorzien van een persoonlijk consult en advies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, een nieuw kleurtje, het trimmen en bijwerken van uw baard of enkel het bijknippen van uw haar, bij Lifestyle Salon & Spa vindt u alles wat u zoekt! Tot slot zijn bij iedere behandeling een aantal extra services inbegrepen: een stoel- en handmassage en een Hot Towel. Dit om optimaal te genieten en tot rust te komen.

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Boek nu online uw afspraak en kies uw eigen stylist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Contact Afspraak maken