Herenkapsalon

Herenkapsalon

Bent u op zoek naar een goede herenkapsalon? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa in Almere aan het juiste adres. Onze luxe Barber en Heren Kapsalon is speciaal voor heren die niet zomaar even naar de kapper willen, maar juist een behandeling met beleving willen. Onze Stylisten en Barbieren blijven continu op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van haarstyling, baarden en trendy modellen voor jong en oud.

Hoe wij werken

Onze specialisten beginnen de treatment met een persoonlijk consult en advies waarin ook een prijsopgave wordt gemaakt. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en kijken samen met u welke treatment het beste bij uw haar past. Wij worden graag geïnspireerd door uw uitstraling, uw persoonlijkheid en uw wensen.

Hair Treatments

Nadat onze barbieren en stylisten van onze herenkapsalon samen met u uw specifieke wensen voor het knippen en kleuren hebben doorgenomen, gaan ze vervolgens op een professionele wijze voor u aan de slag.  Of het nu gaat om een nieuw kleurtje, een compleet nieuwe look, het trimmen en bijwerken van uw baard of alleen het bijknippen van uw haar, Lifestyle Salon & Spa heeft alles wat u zoekt! Tot slot zijn er een aantal extra services inbegrepen: een stoel- en handmassage, shampoo en conditioner en een Hot Towel. Dit geldt voor iedere behandeling. Dit om optimaal te genieten en tot rust te komen.

Direct een afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan. Wij verwelkomen u graag in onze hairsalon! Of wilt u graag meer informatie over onze herenkapsalon en de diverse behandelingen die wij bieden? U kunt ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!