Huidverbeterende behandelingen

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres! Huidverbeterende behandelingen kunnen uw huid een oppepper geven waardoor deze er weer stralender uit ziet. Onze huidverbeterende behandelingen worden uitgevoerd door een van onze spa specialisten. Zij zijn te allen tijde op de hoogte van alle diverse behandelingen en kunnen u adviseren over welke behandeling het beste is voor uw huid. Graag vertellen we u hier meer over!

Een huidverbeterende behandeling bij Lifestyle Salon in Almere

huidverbeterende behandelingen - Huidvernieuwing - Deluxe lift

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een huidverbeterende behandeling bij ons in de salon bespreken we eerst samen uw wensen en de mogelijkheden. Hierbij kijken we naar uw huidconditie en behoefte. Wij bieden namelijk specifieke behandelingen aan die zijn afgestemd op verschillende huidcondities. Heeft u veel last van pigmentvlekken, littekentjes of rimpels? Dan is de Neo Bio Peeling behandeling perfect voor u! Of wilt u de huid verjongen? Dan zijn onze anti-aging huidverbeterende behandelingen van toepassing. Bekijk hier een overzicht van de verschillende behandelingen!

Upgrade de huidverbeterende behandelingen

Om uzelf compleet in de watten te leggen kunt u ervoor kiezen uw huidverbeterende behandeling uit te breiden met een van onze voordelige extra’s. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw wenkbrauwen epileren en verven of uw bovenlip waxen. Bovendien kunt u zelfs een uitgebreide lichaamsmassage bij ons boeken. Wij bieden diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend.

Maak direct online een afspraak!

Heeft u interesse in een van onze huidverbeterende behandelingen? Maak dan direct online een afspraak! Wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen? Dan kunt u uiteraard ook gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij kijken ernaar uit u het gewenste resultaat te bezorgen. Loopt u tegen iets aan of heeft u een vraag over uw huid dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Afspraak maken