Huidverbetering en huidvernieuwing in Almere

Onze specifieke behandelingen zijn afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaart u direct resultaat. Voor elke huid of wens is er een behandeling of behandelplan voor u op maat. Onze Beautyspecialisten adviseren u graag welke behandeling het beste bij uw wensen aansluit. Wij maken hoofdzakelijk gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek nu een behandeling voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak ,wij zorgen dan voor het gewenste resultaat.

Elke behandeling kan worden uitgebreid met een wenkbrauw-, oog- of waxbehandeling. (*Upgrade)

ACNE RELIEF - 80,00

Diepe reiniging van de huid en een kalmerende behandeling op basis van natuurlijke producten die de mogelijke oorzaken en symptomen van acne behandelt. Deze behandeling is ook verkrijgbaar als kuur voor een optimaal en langdurig resultaat. Vraag onze schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden.

ANTI AGING - 80,00

Hormonen spelen een rol in de loop van het leven van elke vrouw. Bekend is dat dit invloed heeft op het fysieke, mentale en emotionele welzijn. De behandeling is ontwikkeld om ongewenste effecten van hormonen op de huid als emoties te verminderen. Dankzij twee speciale massagetechnieken, wordt de cellulaire communicatie en cel vernieuwing van de huid gestimuleerd.

SUBLIME SKIN “DOUBLE PEEL” - 75,00

Een cel vernieuwende en verhelderende behandeling van de huid dankzij een dubbele fruitzuurpeeling van verschillende intensiteiten. De behandeling stimuleert direct de cel vernieuwing waardoor de huid er geëgaliseerd, stralend en weer jonger uitziet. Ook verkrijgbaar in combinatie met de Sublime Skin Active Lift behandeling.

SUBLIME SKIN “ACTIVE LIFT” - 109,00

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobido massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-aging masker. De behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.

SUBLIME SKIN “DELUXE LIFT” - 120,00

Een complete behandeling met alle elementen van de Double Peel en Active Lift. De anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobido massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-aging masker en de verhelderende en cel vernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling.  De behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de cel vernieuwing gestimuleerd.

NEO BIO PEELING - 97,00

Vermindert pigmentvlekken, littekentjes, grove poriën, rimpels, verslapte of gevoelige huid en is preventie verjongend. De Bio-Peeling is een gespecialiseerde methode voor huid vernieuwing en zorgt voor onmiddellijke verwijdering van een dof en vaal uiterlijk. De mechanisch exfoliërende werking op basis van algen en plantenextracten zuivert de huid, vermindert ouderdomsvlekken en vermindert rimpels. Het kalmeert en voegt zuurstof toe. Deze luxe en prachtige behandeling geeft u een jongere, frissere en meer stralende huid. Op basis van algen en plantenextracten en ook geschikt voor een acne-gevoelige huid. Ook in kuur verband verkrijgbaar.

*UPGRADE uw BEHANDELING met voordelige extra's

12,50    –    Epileren wenkbrauwen
12,50    –    Verven wenkbrauwen of wimpers
12,50    –    Waxen bovenlip
20,00   –    Eye Treatment (tegen kringen, lijntjes, wallen)
24,50    –    Wassen + Föhnen (stylist)
vanaf    –    Zie wax menu voor alle waxbehandelingen.

*Genoemde prijzen alleen in combinatie met een behandeling.

Behandelingen in kuurverband met korting

Huidverbetering of huidvernieuwing behandelingen worden vaak in kuurverband geboekt voor een optimaal en blijvend resultaat.  Vraag onze schoonheidsspecialisten naar uw persoonlijke mogelijkheden.

  • Koop 3 behandelingen en ontvang direct 10% korting
  • Koop 5 behandelingen en ontvang 1 behandeling gratis