Kapper Almere

Woont u in Almere en omstreken en bent u op zoek naar een luxe kapsalon, die u de mogelijkheid biedt om heerlijk tot rust te komen? In dat geval biedt Lifestyle Salon & Spa in Almere dé perfecte uitkomst.

Onze stylisten werken op verschillende niveaus (Stylist en Top Stylist) en zijn allen gespecialiseerd in hairstyling en haircare. Op deze manier kunt u zelf de soort haarbehandeling kiezen die u wenst. Daarnaast bent u voor bruidskapsels ook aan het juiste adres bij onze hairsalon.

Kapper Almere: verschillende behandelingen

Voordat wij in onze kapsalon overgaan tot de behandeling van uw haar, starten wij altijd met een persoonlijk consult en een prijsopgave, onder het genot van een heerlijke kop thee. Wij vinden het belangrijk om tijdens dit consult aandachtig naar uw wensen te luisteren. Samen met u bekijken wij welke haarbehandeling het beste bij u past.

Onze specialisten zijn overigens op de hoogte van de laatste technieken en trends, omdat zij lokale en internationale trainingen volgen op het gebied van haarverzorging. Mede door deze trainingen kunnen wij vele verschillende haarbehandelingen aanbieden.

De behandelprijzen in onze kapsalon variëren in samenhang met de mate van training, ervaring en creativiteit die onze specialisten in huis hebben. Maar welk niveau u ook kiest, Stylist of Top Stylist, uw haar zal er gegarandeerd optimaal uitzien na een haarbehandeling bij Lifestyle Salon & Spa. In onze haarbehandelingen zijn tevens een aantal services inbegrepen:

  • Stoel- en handmassage;
  • Shampoo & Conditioner;
  • Hot Towel;
  • Make-up Touch Up.

Haarverlenging

Hair Color Treatments

Naast hairstyling en haircare is Lifestyle Salon & Spa een expert in professionele haarkleuring.

Wij hebben brede vakkennis en jarenlange ervaring op dit gebied, waardoor wij garant staan voor vakkundig advies en uiterste zorg. Daarnaast luisteren wij uitvoerig naar uw wensen en zorgen wij voor een haarbehandeling die optimaal bij uw haar past. En met onze Full Spectrum haarkleuring is het mogelijk om bijna elke gewenste haarkleur te creëren. Deze haarkleuring is op basis van natuurlijke grondstoffen, die goed zijn voor het haar.

Verder kunt u tijdens uw haarkleuring gebruikmaken van onze manicure of verschillende beautybehandelingen. Op deze manier wordt u volledig in de watten gelegd!

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken voor hairstyling, haircare of haircoloring? Maak dan online een afspraak of bel naar 036 – 533 0433. Onze specialisten ontvangen u graag in onze salon!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Kapper Almere? Lifestyle Salon!