Kapper in Almere

Wanneer u op zoek bent naar een kapper in Almere bent u bij Lifestyle Salon aan het juiste adres! In onze luxe kapsalon in Almere komt u volledig tot rust terwijl wij uw haar onder handen nemen. Onze stylisten staan voor u klaar om u in de watten te leggen. Nadat u uw wensen heeft aangegeven gaan zij voor u aan de slag. Onder genot van een heerlijke kop koffie of thee kunt u relaxen in de stoel. U kunt met ieder haartype en elke wens bij ons terecht. Of u nu een hele nieuwe coupe wilt of alleen de puntjes wilt laten knippen, alles kan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kort haar Almere

De mogelijkheden van Lifestyle Salon in Almere

Wanneer u binnenkomt in onze salon in Almere kunt u uiteraard uw wensen aangeven. Wij geven u alvast een greep uit de mogelijkheden:

  • Knippen en kleuren: Wilt u bijgeknipt worden of een nieuwe kleur in uw haar? Dat kan! Onze stylisten zijn namelijk gespecialiseerd in professionele haarstyling- en kleuring.
  • Barber en men service: Onze barber en men service is speciaal voor de heren die niet zomaar naar de kapper of barber willen, maar een behandeling met beleving op niveau wensen. Onze stylisten zijn speciaal opgeleid voor de barber behandelingen en werken op verschillende niveaus met hoofdzakelijk natuurlijke producten.
  • Bruidkapsels: Uw bruiloft moet een van de mooiste dagen van uw leven worden. Een mooi kapsel hoort hier natuurlijk bij. Onze stylisten hebben veel ervaring met het maken van bruidkapsels. U zult prachtig op de grote dag verschijnen.
  • Extensions: Extensions plaatsen is de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar meer body en volume of lengte te geven. Er zijn verschillende methoden mogelijk, afhankelijk van de dikte en eigenschappen van het haar. Onze stylisten adviseren u over welke extensions het beste bij uw haar passen! 

    Een afspraak maken bij Lifestyle Salon, dé kapper in Almere? Dat kan!

Wilt u meer informatie over ons als kapper in Almere?

Neem dan gerust contact met ons op, of maak direct online een afspraak! We zien u graag snel in onze salon in Almere!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!