Uw Kapper in Almere

Ontdek nu onze Luxe Kapsalon in Almere en kom heerlijk tot rust! Wij vinden het belangrijk dat u er elke dag goed uitziet en een kapsel heeft waar u zich goed bij voelt. Daarom staan onze stylisten voor u klaar om u in de watten te leggen! U kunt natuurlijk zelf uw favoriete stylist, topstylist of master stylist uitkiezen en samen uw wensen doornemen om vervolgens aan de slag te gaan.  

Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, alleen bijgeknipt worden of een nieuw kleurtje, u bent verzekerd van een optimaal resultaat en uitmuntende persoonlijke service! Ook kunt u bij ons terecht voor uw haar en make-up op uw bruiloft en voor haaropvulling en/of haarverdikking door middel van extensions. Uiteraard zijn de mannen ook welkom in onze salon bij onze speciale Barber en Men Service!  

Knippen en kleuren 
Onze Hairsalon Almere

Wilt u bijgeknipt worden of een nieuwe kleur in uw haar? Dat kan! Onze stylisten zijn namelijk gespecialiseerd in professionele haarstyling- en kleuring. U begint de behandeling met een persoonlijk advies waarin we aandachtig naar uw wensen luisteren en bekijken welke behandeling het beste bij uw haar past.  

Meer informatie
Barber en Men Service
Barber behandeling Almere

Onze Barber en Men service is speciaal voor de heren die niet zomaar naar de kapper of barber willen, maar een behandeling met beleving op niveau wensen. Onze stylisten zijn speciaal opgeleid voor de Barber behandelingen en werken op verschillende niveaus met hoofdzakelijk natuurlijke producten. Uiteraard kunt u zelf uw favoriete stylist uitkiezen en uw wensen vooraf bespreken. Daarnaast blijven onze Barbieren en stylisten continu op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van haarstyling voor mannen en baarden om u het beste advies te kunnen geven!  

Meer informatie
Bruidskapsels
Bruidskapsel Almere

Natuurlijk mooi voor uw bruiloft! Dat is wat wij voor u kunnen betekenen. Vanaf 6 maanden voor de bruiloft tot op de dag zelf kunt u bij ons terecht. Samen met een van onze specialisten worden uw wensen besproken en aan de hand daarvan wordt een beautyplan gemaakt. Onderga vervolgens in de maanden voorafgaand aan uw grote dag een aantal gezichts- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast kunt u bij ons een proefsessie inplannen om te kijken of u tevreden bent over het haar en make-up. Op de dag zelf komen wij op de locatie van uw bruiloft en zorgen wij ervoor dat u er prachtig uit zult zien!  

Meer informatie
Extensions Hair Dreams
Hairdreams extensions rood Almere

Hairdreams is een erkend wereldleider en de meest succesvolle leverancier van professionele methoden voor haarverlening- en verdikking. Extensions zijn de meest natuurlijke en duurzame methode om fijn en dun haar meer body en volume te geven. Er zijn verschillende methoden mogelijk, afhankelijk van de dikte en eigenschappen van het haar. Onze stylisten adviseren u over welke extensions het beste bij uw haar passen!  

Meer informatie