Kies een heerlijke Lichaamsbehandeling of Hamam in Almere

Lifestyle Salon & Spa biedt diverse complete lichaamsbehandelingen voor het lichaam en gezicht, van reinigend tot puur ontspannend. Onze specifieke behandelingen zijn geschikt voor elke type huid en uw behoefte. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek een moment voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak. Wij zorgen vervolgens voor een ultieme beleving terwijl u geniet van een van de door u gekozen onderstaande lichaamsbehandeling.

FACE & BODY RITUAL DELUXE - 98,00
FACE & BODY RITUALS DELUXE

Zowel het gezicht als het lichaam worden intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen door middel van een lichaamspakking, korte massage en gezichtsbehandeling. Laat u meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een holistische behandeling met een aromatische geurbeleving. U heeft de keuze uit:     Huidversteviging   –   Detox   –   Anti Cellulite

HIMALAYA SALT BODY TREATMENT 85,00
Himalaya Salt Massage Almere

Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de  grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.

HAMAM COMPLETE - 75,00
Hammam complete Almere

Deze traditionele behandeling met body scrub & wash wordt uitgevoerd in onze individuele Hamam ruimte van ongeveer 35 tot 40 graden. Het is gebruikelijk dat men tijdens het ritueel alleen een omslagdoek (Pestemal) draagt waarmee het lichaam, of delen van het lichaam, bedekt kunnen worden. U kunt er echter ook voor kiezen om deze behandeling te ondergaan met uw badkleding aan. Al onze Hamam behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele masseuses en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.   [60 min.]  Kan uitgebreid worden met een föhn behandeling.

Hamam behandelingen alleen als individuele behandeling, niet in duo beschikbaar.

HAMAM EXCELLENT - 108,00
Schoonheidssalon Almere

De uitgebreide luxe variant van de Hamam Complete. Traditionele Hamam behandeling van 90 minuten met een volledige body scrub, een body wash en heerlijke uitgebreide lichaamsmassage en het wassen van de haren. Kan uitgebreid worden met een föhn behandeling.

Alleen als individuele behandeling, niet in duo beschikbaar.

ARRANGEMENTEN DIVERSE VANAF: 79,50
Spa Arrangementen Almere

Wilt u lekker genieten van een gezicht- of lichaamsbehandeling in combinatie met een massage, een manicure, een pedicure of misschien wel een nieuwe coupe in de kapsalon? Kijk dan bij ons aanbod voor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elke seizoen hebben wij een leuke combinatie. Ook als duo behandeling of als cadeau beschikbaar.