Kies een heerlijke Lichaamsbehandeling of Hamam in Almere

Lifestyle Salon & Spa biedt diverse complete lichaamsbehandelingen voor het lichaam en gezicht, van reinigend tot puur ontspannend. Onze specifieke behandelingen zijn geschikt voor elke type huid en uw behoefte. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek een moment voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak. Wij zorgen vervolgens voor een ultieme beleving terwijl u geniet van een van de door u gekozen onderstaande lichaamsbehandeling.

TRANQUILLITY™ FACE & BODY RITUAL - 97,00

Zowel het gezicht als het lichaam worden intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen door middel van een lichaamspakking, massage en gezichtsbehandeling. Laat u meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een holistische behandeling met een aromatische geurbeleving.

SACRED NATURE FACE & BODY - 109,00

Een gecertificeerde biologische gezichts- en lichaamsbehandeling die intensief voedend is en anti-aging bescherming biedt. Tijdens deze behandeling wordt uw lichaam gescrubd en gemasseerd met de biologische producten van Sacred Nature en gecombineerd met de Organic facial. NIEUW!  Vanaf eind oktober 2019

HAMAM COMPLETE - 75,00

Deze traditionele behandeling met body scrub & wash wordt uitgevoerd in onze individuele Hamam ruimte van ongeveer 35 tot 40 graden. Het is gebruikelijk dat men tijdens het ritueel alleen een omslagdoek (Pestemal) draagt waarmee het lichaam, of delen van het lichaam, bedekt kunnen worden. U kunt er echter ook voor kiezen om deze behandeling te ondergaan met uw badkleding aan. Al onze Hamam behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele masseuses en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.   [60 min.]  Kan uitgebreid worden met een föhn behandeling.

Hamam behandelingen alleen als individuele behandeling, niet in duo beschikbaar.

HAMAM EXCELLENT 90 min €- 109,00
Schoonheidssalon

De uitgebreide luxe variant van de Hamam Complete. Traditionele Hamam behandeling van 90 minuten met een volledige body scrub, een body wash en heerlijke uitgebreide lichaamsmassage en het wassen van de haren. Kan uitgebreid worden met een föhn behandeling.

Hamam behandelingen alleen als individuele behandeling, niet in duo beschikbaar.

ARRANGEMENTEN DIVERSE VANAF: 79,50

Wilt u lekker genieten van een gezicht- of lichaamsbehandeling in combinatie met een massage, een manicure, een pedicure of misschien wel een nieuwe coupe in de kapsalon? Kijk dan bij ons aanbod voor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elke seizoen hebben wij een leuke combinatie. Ook als duo behandeling beschikbaar.