Lifestyle Salon groeit!

20 september 2018

Met trots kunnen we melden dat onze salon een enorme groei doormaakt. Deze groei willen wij uiteraard doorzetten en daarom breiden wij uit met onder andere twee nieuwe merken, een huidverbeteringsprogramma en nieuwe massage technieken!

Neoderma

Een van de nieuwe merken in onze salon is Neoderma. Producten van Neoderma worden in Cyprus geproduceerd en zijn 100% natuurlijk. Daarnaast bevatten alle producten ingrediënten die afkomstig zijn van algen, pure planteningrediënten en essentiële oliën. Ook bevatten de producten geen dierenextracten, lanoline, minerale oliën, genetisch gemanipuleerde planten- of kuiten extracten. Alle producten zijn tevens vrij van parabenen!

Neoderma Biopeeling

Ook wel de kruidenpeeling genoemd. De peeling is in eerste instantie ontwikkeld voor verschillende huidaandoeningen. Later kwam men erachter dat de peeling ook werkt tegen acne, pigmentvlekken, littekens en rimpels. De peeling heeft een preventieve werking. Door de natuurlijk ingrediënten heeft u geen last van een rode of geïrriteerde huid. De Neoderma Biopeeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en bevordert de cel vernieuwing van uw huid.

Heeft u last van acne, pigment- en levervlekken, littekens, striae, grove poriën of rimpels? Dan is de Neoderma Biopeeling zeker de moeite waard!

Comfort zone

Het tweede merk waar wij mee uitbreiden is Comfort zone. Dit is een merk dat uitstekend past binnen onze missie, visie en lifestyle! De missie van Comfort zone is het bevorderen van een gezonde en duurzame levensstijl. Comfort zone doet voortdurend onderzoek naar de huid en biedt daarmee de waarborging van de schoonheid en vitaliteit van de huid. Ook de producten van Comfort zone zijn vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en dierlijke grondstoffen.

Al jaren voeren wij de zonnebrandlijn sunsoul in ons assortiment. Dit breiden wij nu uit met het complete assortiment van Comfort zone en hoogwaardige behandelingen met natuurlijke producten.

Onze prijzen worden aangepast

Helaas ontkomen ook wij er niet aan. Jarenlang waren onze prijzen nauwelijks veranderd. Echter door loonstijgingen en productkosten zijn wij genoodzaakt onze prijzen ook iets te verhogen. Daarentegen zullen onze prijzen niet extra verhogen als in januari de BTW omhoog gaat. Vanaf eind augustus zijn de nieuwe brochures beschikbaar!

5-jarig jubileum

Begin oktober viert Lifestyle Salon & Spa Almere haar 5-jarig jubileum!  Houd onze social media en e-mail goed in de gaten, want dat wilt u natuurlijk niet missen!

Opnames in de salon

Op maandag 10 september zijn wij de hele dag gesloten geweest voor behandelingen. Deze dag kwam RTL4 voor het programma Plezier & Passie opnames bij ons in de Salon & Spa maken. De uitzending zal plaatsvinden op 10 en 11 december 2018.

Kom werken bij Lifestyle Salon en Spa in Almere!

Wij zijn op zoek naar echte salontoppers die ons team willen versterken en samen met ons willen doorgroeien! We zijn op zoek naar:

• Haarstylisten / Allround haarstylisten
• Topstylisten
• Schoonheidsspecialisten
• BBL leerling kapsters

Bekijk al onze vacatures op lifestylesalon.nl/vacatures.

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!