Lifestyle Salon
Lifestyle Salon
Lifestyle Salon

Manicure Almere

Woont u in Almere en omstreken en bent u op zoek naar een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in manicure? In dat geval zit u goed bij Lifestyle Salon. Wij bieden namelijk verschillende manicurebehandelingen aan, die met uiterste zorg worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten.

Een manicure is een behandeling van uw handen, maar vooral van uw nagels. Tijdens onze manicurebehandeling wordt uw huid gekalmeerd en ontspannen. Daarnaast maken wij uw uw nagelriemen en nagels weer mooi. Afsluitend lakken wij uw nagels, met een nagellak naar keuze.

Manicure Almere: keuze uit verschillende behandelingen

Lifestyle Salon biedt verschillende manicurebehandelingen aan. De behandelingen die wij aanbieden, kunt u hieronder bekijken:

Manicure, inclusief lakken, € 40,00.

  • Verzorging van uw vingers, nagelriemen en nagels en een nagellak naar keuze van CND Vinylux.
  • Lak (ook los) verkrijgbaar in fashionable kleuren, waarvan 30 kleuren overeenkomen met de meest populaire CND™ SHELLAC™.
  • Toeslag voor CND™ Shellac™ € 7,50 of French lakken € 10,00

Stress-fix ™ manicure, inclusief lakken, € 50,00.

Deze Stress-fix manicure is een zeer ontspannende en verzorgende behandeling voor uw handen. De behandeling duurt 45 minuten, waarin u volledig kunt ontspannen.

Onze specialisten beginnen met de Stress-Fix™ Aroma geurreis, gevolgd door een lekker handbad, een nek- en schoudermassage, een hot towel en een hand- en armmassage. Na de verzorging van uw handen, vingers, nagelriemen en nagels kunt u uw favoriete CND Vinylux nagellak uitkiezen.

De lak is (ook los) verkrijgbaar in fashionable kleuren, waarvan 30 kleuren overeenkomen met de meest populaire CND™ SHELLAC™. De toeslag voor CND™ Shellac™ bedraagt € 7,50, die van French lakken € 10,00.

Overige beautybehandelingen

Naast manicurebehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor pedicurebehandelingen, hamam lichaamsreiniging, gezichts- en lichaamsbehandelingen en pijnloze waxbehandelingen. Behalve een Beautysalon heeft hebben we ook een eigen hairsalon, waar u terecht kunt voor hairstyling en haircare, maar bijvoorbeeld ook voor bruidskapsels.

Een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in onze beauty- of haarbehandelingen en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of maak een online afspraak. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Manicure Almere? Lifestyle Salon!

Davines
Comfortzone
Aveda
Noir Stockholm
Neoderma