Een heerlijke massage in Almere

Lifestyle Salon & Spa biedt diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. Onze specifieke massages zijn afgestemd op uw huidconditie en uw behoefte. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek een moment voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak. Wij zorgen dan voor een ultieme beleving terwijl u geniet van een van de door u gekozen onderstaande massages;

HOTSTONE MASSAGE 80,00
Hotstone Massage Almere

Met de Hot Stone Massage kiest u voor intense ontspanning en natuurlijke ontgifting. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van afgeronde vulkanische basaltstenen uit het Andes gebergte. Deze stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op uw lichaam. De behandeling wordt vervolgd door een massage met warme stenen en verwarmde olie.

BINDWEEFSEL of DEEP TISSUE MASSAGE 65,00 / 80,00 / 115,00
Bindweefsel massage Almere

Deze behandeling focust zich op het bindweesel rondom de spieren. Een Deep Tissue Massage zal deze los masseren, zodat er weer ruimte ontstaat en je spieren soepeler aanvoelen. Het is ook heel goed voor je huid, het helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekken en je huid wordt minder slap. In 45 min. – 60 min. – 90 min. behandeltijd.

RUG, NEK, SCHOUDER MASSAGE 65,00
Rug nek schouder massage Almere

Een zuiverende behandeling voor de rug en/of schouders die tevens helpt om spierspanningen te verminderen. De nek/schouder/rug massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid bij stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. De behandeling is ongeveer 45 minuten.

SPORT MASSAGE 65,00 / 80,00 / 115,00
Sportmassage Almere

Op een natuurlijke manier klachten van vermoeidheid, stijfheid in spieren of gewrichten, spierpijn of spierverharding verhelpen. Zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en een beter en sneller herstel na overbelasting bij sporten. Wordt ervaren als een stevige massage. Behandeltijden zijn mogelijk van  45 minuten, 60 minuten of 90 minuten.

ZWANGERSCHAPS MASSAGE 80,00 / 115,00
Zwangerschapsmassage Almere

Heerlijk ontspannen voor zowel moeder als baby tijdens een verlichtende massage. De massage is ook geschikt als je niet op je buik kan liggen. Er wordt gebruikt gemaakt van met warmwater gevulde kussens waardoor ook de rug en onderrug heerlijk gemasseerd kunnen worden. De behandeling is niet geschikt voor de eerste 12 weken. De behandeling is mogelijk in 60 minuten of 90 minuten.

STRESS-FIX MASSAGE 80,00 / 115,00
Stressfix Massage Almere

Deze behandeling vermindert gevoelens van stress. Het Stress-Fix aroma loopt als een rode draad door deze rustgevende lichaamsmassage. De massage wordt gecombineerd met verschillende specifieke massage technieken waarbij gebruik gemaakt wordt van oa. Lavendelolie. Een weldaad voor lichaam en geest, totale ontspanning. Behandeling in 60 minuten of 90 minuten.

DUO MASSAGE * 72,00 / 103,00 p/p
Duo Massage Almere

Al onze massage behandelingen zijn ook als duo behandeling beschikbaar in onze duo ruimte. Ook te combineren met gezichtsbehandelingen voor hem en voor haar ! U krijgt 10% korting op de reguliere behandelprijs per persoon.  *Genoemde prijzen hierboven zijn als voorbeeld en per persoon bij 60 minuten of 90 minuten behandeltijd.

ARRANGEMENTEN diverse vanaf: 79,50
Spa Arrangementen Almere

Wilt u lekker genieten van een massage in combinatie met een facial, een manicure, een pedicure of misschien wel een nieuwe coupe in de kapsalon? Bekijk ons aanbod voor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elke seizoen hebben wij een leuke combinatie. Ook als duo behandeling beschikbaar.