Massage in Almere

lifestyle salon & spa

Een heerlijke massage in Almere? Lifestyle Salon & Spa biedt diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. Boek een moment voor uzelf of een ander en maak direct online een afspraak voor een lichaamsbehandeling of massage!  De mogelijkheden voor een massage zijn groot. U kunt genieten van:

Back Treatment

Back Treatment zorgt voor balans en zuiverheid in de huid van uw rug. De rug wordt diep gereinigd. In combinatie met exfoliatie en maskertherapie wordt de balans hersteld. Daarnaast is dit natuurlijk een uiterst ontspannen rugmassage.

Hotstone massage

Wanneer u kiest voor de Hot Stone Massage kiest u voor intense ontspanning en natuurlijke ontgifting. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van afgeronde vulkanische basaltstenen uit het Andes gebergte. Deze stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op uw lichaam. De behandeling wordt vervolgd door een massage met warme stenen en verwarmde olie.

Aqua Polish Treatment

Deze behandeling zorgt voor lichaamsexfoliatie en verfijning van uw huid. Hierbij gebruiken wij elementen uit de zee zoals Dode Zee-zouten en natuurlijke oliën.

Caribbean Therapy™ Body Treatment

Dit betreft een bodymassage inclusief hoofdhuid- en gezichtsmassage, middels droge exfoliatie. Dit is een ontgiftende lichaamspakking van algen.

Rosemary Mint Awakening Wrap

Verkwikkende en voedende droge pakking. Lichaam en geest worden vernieuwd! Met essences van rozemarijn en pepermunt, acupressuur, hoofdhuid- en voetmassages.

Chakra™ Balancing Massage

Deze behandeling focust zich rond de Chakra centra en bestaat uit verschillende massagetechnieken. Onder andere de grondige Deep Tissue massage en Chakra Reflexologie massage voor de voeten. Indien gewenst kunt u op energetisch niveau behandeld worden en kunt u kiezen voor begeleiding van meditatie om gevolgen van stress te verminderen en spierspanning te verlagen.

Stress-Fix™ Treatment

Deze behandeling vermindert gevoelens van stress. Het Stress-Fix aroma loopt als een rode draad door deze rustgevende lichaamsmassage. De massage wordt gecombineerd met voetreflexologie, acupressuur en meditatie. Een weldaad voor lichaam en geest.

Hamam

Wash, Scrub & Full Body Massage: Dit reinigingsritueel is eeuwenoud en kent zijn oorsprong in Centraal-Azië. In een ontspannen omgeving reinigt uw hele lichaam en raken lichaam en geest in balans. Voor een uitgebreidere uitleg over Hamam kunt u onze Hamam pagina eens bekijken.

Vichy Shower Chakra Treatment

Deze behandeling is uniek in Europa. Een speciaal ontworpen douche is voorzien van vijf afzonderlijk te bedienen waterstralen. Uw lichaam wordt gemasseerd op alle Chakra punten, of naar voorkeur. U ligt ontspannen op een verwarmde marmerenplaat. U kunt de behandeling naar wens combineren met een full body massage (meerprijs) zodat lichaam en geest perfect in balans komen.

Massage voor Zwangere Vrouwen

Deze ontspannende massage biedt verlichting tijdens de zwangerschapsperiode. Wij masseren niet in de eerste periode tot 12 weken en ook niet in de laatste periode van 6 weken. Wanneer uw lichaam en hormonen constant in verandering zijn, moet u extra goed voor uzelf zorgen. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van met warm water gevulde kussens zodat u gewoon op uw zij of rug kunt liggen. We werken hierbij met uitsluitend natuurlijke producten. Dit heeft na de behandeling een positief effect op uw nachtrust.

Duo behandelingen

Het is bij ons mogelijk een duo behandeling te boeken. Heerlijk samen genieten met partner, vriend, vriendin, familielid of kennis.

Kom naar de salon in Almere

Bekijk het volledige overzicht van onze heerlijke massages in Almere. Kom gerust langs bij onze schoonheidssalon in Almere. Een lichaamsbehandeling is ook goed te combineren met een gezichtsreiniging of een manicure/pedicure behandeling. Onze specialisten zullen u warm ontvangen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over onze gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen of massages? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@lifestylesalon.nl of bel naar 036 – 533 0433. U heeft ook de mogelijkheid om direct bij ons een online afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag!