Een heerlijke massage in Almere

Lifestyle Salon & Spa biedt diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. Onze specifieke massages zijn afgestemd op uw huidconditie en uw behoefte. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Boek een moment voor uzelf of voor een ander en maak direct online een afspraak. Wij zorgen dan voor een ultieme beleving terwijl u geniet van een van de door u gekozen onderstaande massages;

 

HOTSTONE MASSAGE 80,00

Met de Hot Stone Massage kiest u voor intense ontspanning en natuurlijke ontgifting. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van afgeronde vulkanische basaltstenen uit het Andes gebergte. Deze stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op uw lichaam. De behandeling wordt vervolgd door een massage met warme stenen en verwarmde olie.

BINDWEEFSEL of DEEP TISSUE MASSAGE 65,00 / 80,00

Deze behandeling focust zich op het bindweesel rondom de spieren. Een Deep Tissue Massage zal deze los masseren, zodat er weer ruimte ontstaat en je spieren soepeler aanvoelen. Het is ook heel goed voor je huid, het helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekken en je huid wordt minder slap. In 45 min. of 60 min. behandeltijd.

RUG SCHOUDER MASSAGE 65,00 / 80,00

Een zuiverende behandeling voor de rug en/of schouders die tevens helpt om spierspanningen te verminderen. De nek/schouder/rug massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid bij stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. De behandeling is mogelijk in 45 minuten of 60 minuten.

SPORT MASSAGE 65,00 / 80,00 / 115,00

Op een natuurlijke manier klachten van vermoeidheid, stijfheid in spieren of gewrichten, spierpijn of spierverharding verhelpen. Zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en een beter en sneller herstel na overbelasting bij sporten. Wordt ervaren als een stevige massage. Behandeltijden zijn mogelijk van  45 minuten, 60 minuten of 90 minuten.

ZWANGERSCHAPS MASSAGE 80,00 / 115,00

Heerlijk ontspannen voor zowel moeder als baby tijdens een verlichtende massage. De massage is ook geschikt als je niet op je buik kan liggen. Er wordt gebruikt gemaakt van met warmwater gevulde kussens waardoor ook de rug en onderrug heerlijk gemasseerd kunnen worden. De behandeling is niet geschikt voor de eerste 12 weken. De behandeling is mogelijk in 60 minuten of 90 minuten.

STRESS-FIX MASSAGE 80,00 / 115,00

Deze behandeling vermindert gevoelens van stress. Het Stress-Fix aroma loopt als een rode draad door deze rustgevende lichaamsmassage. De massage wordt gecombineerd met verschillende specifieke massage technieken waarbij gebruik gemaakt wordt van oa. Lavendelolie. Een weldaad voor lichaam en geest, totale ontspanning. Behandeling in 60 minuten of 90 minuten.

PRO SLEEP MASSAGE 80,00

NIEUW !  Vanaf oktober 2019 beschikbaar

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op uw humeur, uw vitaliteit en uw schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.

HIMALAYA SALTMASSAGE 80,00

NIEUW !  Vanaf oktober 2019 beschikbaar

Een oud genezingsritueel welke een positief effect heeft op de gezondheid en schoonheid van het lichaam. Het kristalzout uit de  grotten van de Himalaya dateert van 250 miljoen jaar geleden en is intact gebleven, waardoor het een nog sterker helend effect heeft. Samen met de therapeutische werking van de stenen en de massage zorgt het voor geestelijke en lichamelijke vitaliteit.

DUO MASSAGE * 72,00 / 103,00

Al onze massage behandelingen zijn ook als duo behandeling beschikbaar in onze duo ruimte. Ook te combineren met gezichtsbehandelingen voor hem en voor haar ! U krijgt 10% korting op de reguliere behandelprijs per persoon.  *Genoemde prijzen hierboven zijn als voorbeeld en per persoon bij 60 minuten of 90 minuten behandeltijd.

ARRANGEMENTEN diverse vanaf: 79,50

Wilt u lekker genieten van een massage in combinatie met een facial, een manicure, een pedicure of misschien wel een nieuwe coupe in de kapsalon? Kijk dan bij ons aanbod voor verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor elke seizoen hebben wij een leuke combinatie. Ook als duo behandeling beschikbaar.