Massage

Wilt u een moment voor uzelf nemen en tot rust komen tijdens een heerlijke massage? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa Almere aan het juiste adres! De mogelijkheden voor een massage in Almere zijn groot.

Massage keuzes

Bij Lifestyle Salon & Spa kunt u terecht voor diverse massages. Zo kunt u tijdens een ontspanningsmassage optimaal genieten. Ook bieden wij een hotstone massage aan. Hierbij kiest u voor intense ontspanning en natuurlijke ontgifting. Tot slot bieden wij diverse rugmassages, lichaamsmassages, massages voor zwangere vrouwen en nog veel meer! Zo hebben wij voor elk wat wils in onze massagesalon. Bekijk hier een overzicht met ons volledige aanbod!

Direct een afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een van onze massages boeken in Almere? Dat kan! Maak nu online uw afspraak en kies uw eigen beautyspecialist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken