Nagels Almere

Bent u op zoek naar een nagelstudio in Almere? Lifestyle Salon kan u vingers, nagelriemen en nagels verzorgen! In onze nagelstudio kunt u kiezen uit verschillende manicurebehandelingen. Deze behandelingen zijn inclusief het lakken van uw nagels. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder!

Behandelingen Nagels Almere

Bij Lifestyle Salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen, namelijk:

Manicure, inclusief lakken (€40,-)

Bij de manicure worden uw nagels, nagelriemen en vingers verzorgd. Allereerst kalmeren en ontspannen wij uw huid door middel van een massage. Vervolgens maken wij uw nagels en nagelriemen weer mooi. U heeft de keuze uit verschillende soorten nagellak:

  • Lak (ook los) verkrijgbaar in fashionable kleuren, waarvan 30 kleuren overeenkomen met de meest populaire CND™ SHELLAC™;
  • CND™ Shellac™, toeslag van € 7,50;
  • French manicure lakken, toeslag van €10,-.

Stress-fix™ manicure, inclusief lakken (€50,-)

De stress-fix manicure staat volledig in het teken van ontspannen waarbij uw handig grondig worden verzorgd. Allereerst wordt uw verwend met een Stress-Fix™ Aroma geurreis. Vervolgens krijgt u een lekker handbad, een nek- en schoudermassage, een hot towel en een hand- en armmassage. Tot slot maken wij uw nagels en nagelriemen weer mooi. Ook bij deze behandeling heeft u de keuze uit verschillende nagellakken (zie bovenstaande).

 

De beautyspecialisten van Lifestyle Salon?

U bent bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres voor het laten verzorgen van uw nagels! Onze missie is om u te omarmen in een warme ambiance met onze high-touch benadering. Daar staan onze beautyspecialisten dan ook voor. Daarnaast zijn onze beautyspecialisten allemaal goed opgeleid en jonge talenten. Zij streven ernaar om zorg te dragen voor de schoonheidsverzorging die u verdient met respect voor mens en milieu. De kwaliteitsproducten maken daarbij het verschil. Wij maken namelijk alleen gebruik van natuurvriendelijke producten. Lees hier meer over onze salon.

 

Een afspraak maken!

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen en wilt u een afspraak maken in onze salon? Dat kan! U kunt hier online een afspraak maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook langskomen in onze salon of contact opnemen voor meer informatie.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!