Neoderma

Genieten van huidverzorging die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten? Dan is het huidverzorgingsmerk Neoderma precies wat u zoekt!

Een begrip

Neoderma is al jaren een begrip binnen de spawereld. Zo gebruiken veel salons bijvoorbeeld de veelgeprezen Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en tevens de huid verbetert. De huidverzorgingsproducten van Neoderme staan bekend om hun zeer goede kwaliteit en zijn niet alleen dermatologisch getest maar ook vrij van allergenen, parabenen en micro beads. Daarnaast is het merk niet getest op dieren en halal gecertificeerd.

Het merk

Neoderma bestaat al meer dan 27 jaar en de naam betekent letterlijk ‘nieuwe huid’. Het merk biedt oplossingen voor mensen die wat aan hun huid willen doen. Ze zijn constant bezig met de verbetering van hun producten en proberen producten te ontwikkelen die passen bij de levensstijl van een breed scala aan personen. Hierdoor hebben ze verschillende lijnen die o.a. gefocust zijn op het voorkomen van acne, het beheersen van oliën op de huid, duidelijk zichtbare poriën en ook bescherming tegen de zon.

Producten

Om een zo breed mogelijk publiek van dienst te zijn heeft het een breed aanbod aan producten voor iedere huidtype. Zo zijn er verschillende facial cleaners, crèmes en serums voor het verzorgen van het gezicht. Ieder product is afgestemd op huidtypen zoals bijvoorbeeld droge huid of vette huid. Door zich te focussen op de verschillende huidtypen weet Neoderme producten te leveren die de huid precies geven wat het nodig heeft.

Neoderma bij Lifestyle Salon Almere

Wilt u graag uw huid een boost geven? Dat kan met de Neoderma Biopeeling behandeling bij Lifestyle Salon. Deze peeling is ontwikkeld voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen en werkt preventief. Zo helpt het tegen littekens, rimpels en acne. Daarnaast is deze peeling ook goed voor de gevoelige huid doordat het product alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor krijgt u na de behandeling geen rode of gevoelige huid.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de producten en behandelingen van Neoderma bij Lifestyle Salon? Neem dan contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn!