Noir Shampoo

Wanneer u op zoek bent naar Noir shampoo bent u bij Lifestyle Salon aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan producten op voorraad. Noir Stockholm is een bekend merk van haarverzorgingsproducten uit Zweden. Dit merk is in 2007 opgericht en is nu ook in Nederland te verkrijgen. Bij het ontwikkelen van dit merk is uitgegaan van twee kernwaarden, namelijk: stijl en zorg. Deze producten zijn dan ook van hoge kwaliteit en laten uw haar stralen. Alle producten zijn gebaseerd op de beste grondstoffen van de natuur. Dit betekent dat de producten van Noir op een duurzame manier geproduceerd worden. Wij vertellen u graag meer welke producten van Noir wij aanbieden.

Noir Stockholm shampoo en andere producten in onze webshop

Wij hebben een groot aantal Noir producten opgenomen in ons assortiment. U kunt dan ook voor ieder haartype bij ons terecht.

Noir Shampoo Stockholm

Ons assortiment bestaat uit:

Deze producten zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Wanneer u bestelt op onze webshop voor 15:00 uur, heeft u uw producten de volgende dag al in huis. Woont u in Almere? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Wij verzenden bestellingen boven de €45,- tevens gratis. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u natuurlijk terecht bij onze klantenservice. Wilt u niet online bestellen? Dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom in onze salon in Almere. Ook hier kunt u de producten en shampoos van Noir kopen.

Op onze webshop kunt u een account aanmaken. Met dit account kunt u uw recente bestellingen bekijken, en verzend- en factuuradressen beheren. Makkelijk voor als u nog eens iets bij ons wilt bestellen of de status van uw bestelling wilt bekijken.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de producten en shampoo van Noir? Neem dan gerust contact met ons op, of neem een kijkje in onze webshop. Onze medewerkers helpen u graag verder en adviseren u waar nodig.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!