Kapper Almere stad

Oolaboo huidverzorging

Ben je op zoek naar een herstellende shampoo, een huidverbeterende crème of een veilige tandpasta. Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen.

Hair care

De collectie aan haarverzorgingsproducten is ontstaan uit skin care technology. Het voordeel hiervan is dat naast de luxueuze uitstraling, de producten ook resultaatgericht werken. De verschillende formules van Oolaboo garanderen soepel, glanzend, sterke en veerkrachtig haar. De hair care van Oolaboo heeft 100% respect voor de hoofdhuid. In de shampoo en conditioners zit Quinoa Protien Complex, dit is erg voedzaam voor het haar. Quinoa bevat namelijk veel hoogwaardige aminozuren die tot diep in de haarvezel terecht komen. Als laatste zit er een cosmetisch supplement in verwerkt, die zorgt van binnenuit voor de verzorging van jouw haar en nagels.

Skin care

De huidverzorgingsproducten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in voeding voorkomen. Dit is een bewuste keuze want hoe natuurlijker de ingrediënten zijn, hoe beter de huid dit opneemt. Onze huid herkent natuurlijke ingrediënten namelijk maar al te goed.  Het is belangrijk om van binnenuit je huid te ondersteunen met cosmetische supplementen. Je huidconditie wordt immers grotendeels bepaald door de voedingsstoffen die je tot je neemt. Met de combinatie van cosmetische supplementen en crèmes behaal je het maximale resultaat.

Koop de verzorgingsproducten online of maak nu een afspraak in de salon!

Wilt u graag meer informatie over de producten of heeft u een specifieke vraag over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ook e-mailen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036 – 533 0433Direct online een afspraak maken? Dat kan! Wij verwelkomen u graag in onze Lifestyle Salon & Spa in Almere!

 

Volg ons ook op Facebook! En blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!