Pedicure Almere

Zoekt u een professionele en hygiënische pedicure in Almere? Dan bent u bij Lifestyle Salon & Spa aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende pedicures aan in Almere. Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in voetverzorging en voetmassage. Naast pedicure kunt u ook voor een manicure of voor andere beautybehandelingen bij ons in Almere terecht. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van een pedicure in Almere!

Pedicure Almere: keuze uit verschillende behandelingen

Wanneer u kiest voor voetverzorging bij Lifestyle Salon & Spa heeft u de keuze uit verschillende behandelingen. Zo kunt u kiezen voor een basis behandeling waarin een schoonheidsspecialist onder andere het volgende uitvoert:

  • Verzorging van voeten, tenen, nagelriemen en nagels;
  • Een nagellak naar keuze van het merk Kure Bazaar. Deze nagellak is voor 85% op natuurlijke basis.

Wilt u een meer uitgebreide en ontspannende voetverzorging? Dan heeft u de mogelijkheid te kiezen voor onze stress-fix ™ pedicure. Deze behandeling is inclusief het lakken van de teennagels. Hierbij kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • De voeten en onderbenen worden prima verzorgd;
  • Wij geven de Stress-Fix™ Aroma geur reis, dit is ons aromatische voetenbad;
  • U krijgt een heerlijke massage van de voeten en de onderbenen;
  • Teennagels worden gelakt met de eco-natuurlijke nagellak van Kure Bazaar. Deze nagellak bevat geen Tolueen, Formalhyde, DBP of synthetische camphor.

Direct een afspraak maken?

Wilt u weten wat een pedicure behandeling bij ons in Almere kost? Bekijk dan hier de tarieven! Wilt u graag meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons middels ons contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@lifestylesalon.nl of bellen naar 036-533 0433. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan! Maak nu online uw afspraak en kies uw eigen beautyspecialist.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!

Contact Afspraak maken