Schoonheidssalon Almere

Lifestyle Salon & Spa is de schoonheidssalon in Almere. Wij bieden diverse schoonheidsbehandelingen, waarvoor u direct een afspraak kunt maken. De salon is zeven dagen per week geopend, er werken goedopgeleide vakmensen en wij werken met natuurvriendelijke producten. Nieuw is onze duo behandelruimte! Kom dus langs bij onze prachtige schoonheidssalon in Almere!

Schoonheidsbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

  • Schoonheidssalon AlmereHaircare en styling: Bij Lifestyle salon werken Stylisten en Top Stylisten. Geniet van hun expertise en de verzorging die zij u geven! U wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje duurzame thee of koffie, waarna wij beginnen met een persoonlijk consult en een prijsopgave;
  • Skin en bodycare: Schoonheidsspecialisten die werken op hoog niveau, van top tot teen. De producten zijn professioneel en op natuurlijke basis. U komt zeker tot rust, helemaal door de holistische wijze waarop de behandelingen worden uitgevoerd;
  • Massages en voetreflex: Van oorsprong zijn de behandelingen Ayurvedisch. Dit is een Indiase helende traditie, die ervan uit gaat dat alles met elkaar verbonden is en erop gericht is lichaam en geest in balans te brengen. U heeft de keuze uit 30, 60, 90 en 120 minuten.

In Almere bent u aan het juiste adres!

Onze salon is gevestigd in Almere, waar wij met veel plezier onze klanten ontvangen. Het is onze passie, en tegelijkertijd onze missie, u te verwelkomen in een ‘warm bad’. De sfeer is hier volledig op gericht. Wij leggen de aandacht op het innerlijk en het uiterlijk welbevinden van de gasten die bij ons komen. Maak online een afspraak!

De specialisten van Aveda

De medewerkers van Lifestyle Salon in Almere zijn goed opgeleid, van jonge talenten tot vakspecialisten. Daarnaast dragen wij zorg voor een bewuste benadering, waarbij rekening wordt gehouden met mens, natuur en milieu. Wij bieden kwaliteitsproducten die het verschil maken. Het is niet alleen onze ‘business’, het is ook een levensstijl. Wij zien u graag in onze schoonheidssalon Almere!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!