Schoonheidssalon in Almere

Uw Schoonheidssalon  in Almere

Ontdek nu onze Luxe Salon in Almere Centrum en kom heerlijk tot rust! U kunt bij ons terecht voor elke beauty behandeling voor het gezicht, huidverbetering, huidvernieuwing en het hele lichaam. Onze schoonheidsspecialisten werken op het hoogste niveau! De behandelingen zijn op holistische wijze waardoor u heerlijk tot rust komt in een relaxte omgeving. Daarnaast kunt u ook in onze spa optimaal ontspannen. Hier komen lichaam en geest in balans. Laat u adviseren door onze specialisten welke behandelingen bij uw gezicht en/of lichaam passen!

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Het is daarom belangrijk om deze goed te verzorgen om uw huid in goede conditie te houden. Onze gezichtsbehandelingen zijn perfect daarvoor!

Onze specialisten zorgen ervoor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen.

Onze specifieke behandelingen zijn afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaart u direct resultaat. Voor elke huid of wens is er een behandeling of behandelplan voor u op maat.

Lichaamsbehandelingen

Kies uit diverse complete lichaamsbehandelingen voor het lichaam en gezicht, van reinigend tot puur ontspannend.

Onze specifieke behandelingen zijn geschikt voor elke type huid en uw behoefte.

Een ontspannende Hammam, body pakking of combinatie behandeling.

Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten.

Massages

Wij bieden diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. U kunt genieten van een Relax massage, Hotstone massage, Sport massage, Voetreflex en meer. Ervaar de relaxte omgeving en kom tot rust tijdens uw behandeling. Ook geschikt voor Duo’s vanaf 60 min.  U kunt ook voor een combinatie behandeling gaan of een voordeel arrangement.

Hammam

De Hammam (Hamam) is een eeuwenoud reinigingsritueel dat is ontstaan in Centraal-Azië. Het doel van de Hammam-behandeling is dat u uw hele lichaam reinigt, waardoor uw lichaam en geest in balans raken. Het is hierbij belangrijk dat dit gebeurt in een ontspannen en relaxte omgeving, zoals bij de Lifestyle Salon & Spa.

Wax Service

Vrouwen en mannen streven altijd naar een gladde en superzachte huid. Onze precision waxing met Lycon kan hiervoor zorgen! Met deze waxbehandeling wordt gezorgd voor een kwalitatieve, duurzame en pijnloze behandeling.

De producten die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Manicure Almere

Manicure & Pedicure

Wij bieden verschillende manicure- en pedicure behandelingen aan, die met uiterste zorg worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten. Tijdens onze behandeling wordt uw huid gekalmeerd en ontspannen. Daarnaast worden uw nagelriemen en nagels weer mooi gemaakt. Ook kunnen uw nagels worden gelakt, met een nagellak naar keuze.