Spa Almere

Genieten van vele luxe arrangementen en behandelingen? Kom dan een dagje langs bij Lifestyle Salon & Spa in Almere! U kunt namelijk bij ons terecht voor elke beauty behandeling voor het gezicht en lichaam. Onze specialisten zorgen ervoor dat u tevreden en relaxt de salon verlaat! De behandelingen zijn op holistische wijze waardoor u heerlijk tot rust komt in een relaxte omgeving. Naast de vele behandelingen kunt u optimaal ontspannen in onze spa. Hier komen lichaam en geest in balans. Laat u adviseren door onze specialisten welke behandelingen bij uw gezicht en/of lichaam passen!

 

Gezichtsbehandeling

Onze gezichtsbehandelingen zorgen ervoor dat uw huid in goede conditie blijft. Onze specialisten zorgen ervoor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen en u weer stralend de salon verlaat. Ook kunt u bij ons terecht voor specifieke behandelingen die zijn afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaar u direct resultaat. Voor elke huid of wens is er een behandeling of behandelplan voor u op maat.

 

Lichaamsbehandelingen

De lichaamsbehandelingen zijn geschikt voor elke type huid en uw behoefte. U kunt genieten van combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. Onze behandelingen zijn vooral gericht op het lichaam en gezicht, van reinigend tot puur ontspannend.

 

Massage

In Spa Almere bieden wij diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. U kunt onder andere genieten van Back Treatment, Hotstone massage, Chakra massage en meer. De oorsprong van onze massages liggen in de Ayrveda, de helende traditie uit India die gebaseerd is op het feit dat alles in het leven met elkaar verbonden is en zorg dat lichaam en geest in balans zijn.

 

Hammam

De bedoeling van onze Hammam behandeling is dat volledig ontspannen gereinigd wordt waardoor u zich volledig zal ontspannen. Deze traditionele behandeling wordt uitgevoerd in onze speciale Hammam ruimte.

 

Manicure & Pedicure

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende hand- en voetbehandelingen. Deze worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten. Tijdens onze hand- en voetbehandelingen wordt uw huid gekalmeerd en ontspannen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw nagels en nagelriemen weer mooi worden gemaakt.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over een van onze behandelingen? Of meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op.  We zien u graag terug in Spa Almere!