Spa & Beauty Almere

U kunt bij ons terecht voor elke beauty behandeling voor het gezicht en het hele lichaam. Onze schoonheidsspecialisten werken op het hoogste niveau! De behandelingen zijn op holistische wijze waardoor u heerlijk tot rust komt in een relaxte omgeving. Daarnaast kunt u ook in onze spa optimaal ontspannen. Hier komen lichaam en geest in balans. Laat u adviseren door onze specialisten welke behandelingen bij uw gezicht en/of lichaam passen!

Gezichtsbehandeling
Lichaamsbehandeling Almere

Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Het is daarom belangrijk om deze goed te verzorgen om uw huid in goede conditie te houden. Onze gezichtsbehandelingen zijn perfect daarvoor! Onze specialisten zorgen ervoor dat u volledig tot rust kunt komen tijdens een van onze gezichtsbehandelingen.

Meer informatie
Huidverbetering
Comfortzone

Onze specifieke behandelingen zijn afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaart u direct resultaat. Voor elke huid of wens is er een behandeling of behandelplan voor u op maat.

Meer informatie
Lichaamsbehandelingen
Himalaya Salt Massage Almere

Kies uit diverse complete lichaamsbehandelingen voor het lichaam en gezicht, van reinigend tot puur ontspannend. Onze specifieke behandelingen zijn geschikt voor elke type huid en uw behoefte. Geniet van onze bewust gekozen combinaties met unieke behandeltechnieken, massages en producten met natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie
Massage
Pro Sleep Massage Almere

Wij bieden diverse massages, van reinigend tot puur ontspannend. U kunt genieten van een Back Treatment, Hotstone massage, Chakra massage en meer. De oorsprong van onze behandelingen liggen in de Ayurveda, de helende traditie uit India die gebaseerd is op het feit dat alles in het leven met elkaar verbonden is en zorgt dat lichaam en geest in balans zijn.

Meer informatie
Hammam
Schoonheidssalon Almere

Tijdens onze traditionele Hamam behandeling wordt uw lichaam in een ontspannen omgeving gereinigd waardoor u zich volledig zal ontspannen. Deze traditionele behandeling wordt uitgevoerd in onze individuele Hamam ruimte. Al onze Hamam behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele masseuses en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meer informatie
Manicure
Manicure

Wij bieden verschillende manicurebehandelingen aan, die met uiterste zorg worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten. Tijdens onze manicurebehandeling wordt uw huid gekalmeerd en ontspannen. Daarnaast worden uw nagelriemen en nagels weer mooi gemaakt. Afsluiten worden uw nagels gelakt, met een nagellak naar keuze.

Meer informatie
Pedicure
Pedicure Almere

Wij bieden verschillende voetbehandelingen. Van verzorging van voeten en tenen inclusief lakken, tot een heerlijk ontspannende behandeling waarvan u tot rust komt. U kunt kiezen voor een basis behandeling voor het verzorgen van uw voeten en teennagels of voor een meer uitgebreide en ontspannende pedicure!

Meer informatie
Waxen
Pedicure Almere

Vrouwen en mannen streven altijd naar een gladde en superzachte huid. Onze precision waxing met Lycon kan hiervoor zorgen! Met deze waxbehandeling wordt gezorgd voor een kwalitatieve, duurzame en pijnloze behandeling. De producten die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie
Duo Behandelingen
Duo Behandeling Almere

Samen en gelijktijdig met uw partner, vriend, vriendin, moeder of zus heerlijk relaxen in een sfeervolle en warme ambiance? Dat kan bij ons in dezelfde ruimte! U kunt kiezen uit een van onze verschillende arrangementen of wij stellen er een voor u samen, naar uw persoonlijke wensen.

Meer informatie