Tips voor beschadigd haar

5 maart 2019
Beschadigd haar Almere

Uw haar kan snel beschadigd raken zonder dat u het zelf door hebt. Denk bijvoorbeeld aan de hitte van uw föhn en stijltang, het te vaak borstelen van uw haar en het gebruiken van de verkeerde producten. Hoe beschermt en herstelt u beschadigd haar? Hier zijn wat tips!

 • GEBRUIK PRODUCTEN MET KERATINE
  Keratine is een eiwit dat van nature in uw haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Wanneer uw haar beschadigd is, verliest u dit. Producten met keratine zorgen ervoor dat er weer een beschermlaagje over uw haar komt!
 • DROOG UW HAAR VOORZICHTIG
  Dep uw haar voorzichtig droog of gebruik een speciale haarhanddoek. Hierdoor voorkomt u dat uw haren afbreken. Laat uw lokken vervolgens aan de lucht drogen in plaats van met een föhn!
 • SLAAP MET UW HAAR VAST
  Wanneer u uw haar vast draagt tijdens het slapen voorkomt u wrijving op uw kussen. Maak bijvoorbeeld een leuke vlecht of een hoge knot!
 • GEBRUIK BESCHERMENDE PRODUCTEN BIJ HETE STYLINGTOOLS
  Wanneer u uw haar wil föhnen of stijlen, maak dan gebruik van beschermende producten. Denk hierbij aan een Heat Protect Spray, deze beschermt uw lokken tegen de hitte van de tools. Alhoewel, dit betekent niet dat u de tools op de maximale temperatuur kunt zetten!
 • KOM LANGS IN ONZE SALON
  Laat u adviseren door onze specialisten over welke producten het beste bij uw haar passen.

Maak nu een afspraak!

 

Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en aanbiedingen!