Tips voor beschadigd haar

5 maart 2019
Voorbeeld beschadigd haar

Je haar kan snel beschadigd raken zonder dat je het zelf door hebt. Denk bijvoorbeeld aan de hitte van je föhn en stijltang, het te vaak borstelen van je haar en het gebruiken van de verkeerde producten. Hoe bescherm en herstel je beschadigd haar? Hier zijn wat tips!

 • GEBRUIK PRODUCTEN MET KERATINE
  Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en voor stevigheid en glans zorgt. Wanneer je haar beschadigd is, verlies je dit. Producten met keratine zorgen ervoor dat er weer een beschermlaagje over je haar komt!
 • DROOG JE HAAR VOORZICHTIG
  Dep je haar voorzichtig droog of gebruik een speciale haarhanddoek. Hierdoor voorkom je dat je haren afbreken. Laat je lokken vervolgens aan de lucht drogen in plaats van met een föhn!
 • SLAAP MET JE HAAR VAST
  Wanneer je je haar vast draagt tijdens het slapen voorkom je wrijving op je kussen. Maak bijvoorbeeld een leuke vlecht of een hoge knot!
 • GEBRUIK BESCHERMENDE PRODUCTEN BIJ HETE STYLINGTOOLS
  Wanneer je je haar wil föhnen of stijlen, maak dan gebruik van beschermende producten. Denk hierbij aan een Heat Protect Spray, deze beschermt je lokken tegen de hitte van de tools. Alhoewel, dit betekent niet dat je de tools op de maximale temperatuur kunt zetten!
 • KOM LANGS IN ONZE SALON
  Laat je adviseren door onze specialisten over welke producten het beste bij jouw haar passen.

Maak nu een afspraak!